KezdőlapBulvárJennifer Lopez örökre a nők bálványa marad! Hogy nézhet ki valaki 50...

Jennifer Lopez örökre a nők bálványa marad! Hogy nézhet ki valaki 50 évesen ilyen jól?!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Már csak egyetlen szűk esztendő választja el őt az ötödik x-től, Jennifer Lopez mégis gyönyörűbb, mint valaha. A színész-énekesnő tökéletes idomokkal pózol az InStyle magazin decemberi borítóján, a róla készült fotó pedig valósággal kiütötte a biztosítékot a női társadalom körében (és nem csak!).

J-Lo hatalmas port kavart egy nemrégiben nyilvánosságra hozott fényképpel, melyet Anthony Maule kattintott róla. Nem meglepő, hogy a közönség azonnal lecsapott a médiatermékre. A fotón ugyanis az énekesnő kirobbanó formában van, tökéletesen néz ki, és simán letagadhatna 20 évet az életéből!

A díva egy csodálatos zöld köpenyt visel azon a bizonyos fényképen. A ruhadarab, melyet Valentino Haute Couture tervezett, fedi az intim zónáit, viszont minden mást kendőzetlenül megmutat. Jennifer Lopez álomtestét egy pár Bulgari fülbevaló, egy Van Cleef & Arpels márkájú karóra és egy pár aranyozott szandál díszíti, még jobban felkorbácsolva az epekedő kedélyeket.

Hihetetlen, mennyire jól néz ki ez a nő! Júliusban tölti az 50-et, de a testén egyetlen szépséghiba sincs! Izmos, fitt lábak, lapos has, kerek idomok és egy olyan test, melyet más esetleg csak akkor birtokolhat, ha rajzolna magának egyet!

„Nem tudatosult bennem, mit csinálok. Csak önmagamat adtam.” – nyilatkozta a díva az irigylésre méltó alakjáról.

„A családomban a domborulatok mindig is dicséretre méltók voltak, ezek részei a kultúránknak.” – tette hozzá, mintha az adottságai a világ legtermészetesebb dolgai lennének. Azok is, az ő szerencséjére, bár nem szabad elfelejtenünk, hogy a bombaalak mögött komoly odafigyelés és rendszeres mozgás is áll.

Jennifer Lopez két gyerek édesanyja, és naponta jár edzeni, táncolni. Nagyon megválogatja, mit eszik, és kategorikusan nemet mond az alkoholnak, kávénak.

Mindamellett, hogy sokakat a sárga irigység fojtogat a díva teste láttán, még többen vannak azok a nők, akik számára J-Lo egy etalon. Nem pusztán követendő példát látnak benne (elvégre ha ilyen testre vágysz, tenned is kell érte – kinek többet, kinek kevesebbet), hanem segítséget is kapnak tőle ahhoz, hogy elfogadják önmagukat olyannak, amilyenek.

„Hagyjátok abba, hogy azon rágódjatok, vajon ki mit gondol rólatok. Mert ha szeretve vagytok és boldogok vagytok, az meglátszik rajtatok, és széppé tesz titeket. Az, hogy szépnek érzed magad, egy attitűd. Sokkal inkább arra kellene összpontosítanunk, hogy magunkban keressük a szépet ahelyett, hogy hasonlítgassuk magunkat másokhoz.” – vélekedett Jennifer Lopez az InStyle-nak adott interjújában, melyben legfrissebb moziprodukciójáról is mesélt.

Az Álommeló (eredeti címén Second Act) című romantikus vígjáték december 14-én debütál az amerikai mozikban. A produkcióban a művésznő nemcsak színészi, hanem produceri szerepet is vállalt. J-Lo ezúttal is a főszereplő, Maya bőrébe bújik, aki 40 évesen egy rosszul fizető cég ócska állásában ragadt, és az elmulasztott álmain rágódik. Intelligens nő, akit csupán egy egyetemi diploma választ el az álomállástól. De megoldja. A kalandjaiból ez az előzetes ad megmosolyogtató ízelítőt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet