KezdőlapBulvárJohn Travolta megható üzenetben búcsúzik Olivia Newton-Johntól

John Travolta megható üzenetben búcsúzik Olivia Newton-Johntól

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mint ahogy azt a Twice.hu is megírta, hétfőn 73 éves korában elhunyt Olivia Newton-John színésznő-énekesnő. Színésztársa, John Travolta megható üzenetben búcsúzik tőle.

73 éves korában feladta a mellrákkal küzdött harcot Olivia Newton-John színésznő, halálhírét férje jelentette be a világsztár közösségi oldalán. Az egész világ mély fájdalommal búcsúzik a neves színésznőtől, John Travoltát lesújtotta a gyász.

A színész az 1978-as Grase című filmben alakított együtt Olivia Newton-Johnnal. A filmben alakított szerelmespár egy csapásra világsztárrá tette őket, barátságuk azóta töretlen, éppen ezért nem csoda, hogy John Travoltát lesújtotta a hír, főleg annak fényében, hogy nemrég feleségét, Kelly Prestont is elvesztette.

A színész közösségi oldalán vett búcsút egykori pályatársától.

„Drága Oliviám, mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted. Hihetetlen volt a hatásod. Annyira szeretlek. Találkozunk majd az út végén, és újra együtt leszünk. Amióta megláttalak, az első pillanattól kezdve és örökké a tiéd vagyok! A te Dannyd, a te Johnod!” – írta John Travolta közösségi oldalán.

Olivia Newton-John 2017 májusában jelentette be, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, és bár mindvégig bizakodó volt betegségével szemben, végül a gyilkos betegség győzött a színésznő felett.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet