KezdőlapHírekMeghalt Olivia Newton-John

Meghalt Olivia Newton-John

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

73 éves korában meghalt Olivia Newton-John négyszeres Grammy-díjas énekesnő és színésznő, a Grease sztárja.

„Olivia Newton-John ma reggel békésen hunyt el dél-kaliforniai birtokán, családja és barátai körében. Kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a család magánéletét ezekben a nagyon nehéz időkben” – jelentette be férje, John Easterling hétfőn Newton-John közösségi oldalán.

Olivia Newton-John 2017 májusában jelentette be, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, amely áttéteket adott a keresztcsontjába. A színésznő akkor elmondta, a természetes terápiák mellett sugárterápiát is igénybe vesz.

A színésznőnek saját alapítványa volt, amely a természetes kezeléseket tanulmányozta a rákgyógyászatban.

„Mindketten ugyanabban a megingathatatlan hitben élünk, hogy csodálatos sikertörténete lesz” – mondta akkor a PEOPLE-nak a férje, a 70 éves John Easterling.

2018 augusztusában a sztár ragyogóan, de érezhetően soványabban jelent meg a Grease 40. évfordulós vetítésén, amelyet Beverly Hillsben tartottak. A színésznő táncra perdült John Travoltával az ünnepségen, a fotósok legnagyobb örömére.

Olivia Newton-John 2020 januárjában újságíróknak azt nyilatkozta, hogy nem hagyja, hogy a rák lelassítsa: „Úgy látom, hogy jó esélyekkel győzőm le a rákot. Hogy őszinte legyek, nem gondolok rá sokat. A tagadás nagyon jó dolog, és egyre erősebb és jobb leszek! Jól haladok!”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet