Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Keresztes Ildikó kemény külseje mögött érző lélek található.

Keresztes Ildikó bevallotta: "Én most nagyon kövér vagyok"

Sokan úgy hiszik, hogy Keresztes Ildikó egy kemény nő, ám ez csak a látszat, az énekesnő sokkal érzékenyebb, mint azt bárki gondolná, a lelki dolgokat sem hanyagolja el.

„Ez az óriási páncél és keménység valaminek a leplezése, mert igazából rettentően érzékeny vagyok, mondhatni egy törékeny madárka. De tudom, hogy nehéz ezt elképzelni, hiszen kaptam egy ilyen hangot, saját magam is félig nőnek, félig férfinak érzem” – mondta az énekesnő a Borsnak.

“Mi, emberek két dologból vagyunk összetéve: testből és lélekből. Csakhogy nálunk, itt Európában a kultúra csak a testtel foglalkozik, és rosszul kezeljük magát a pszichológushoz járást is. Még ott tartunk, hogy „jaj, szegény, ez bolond, depressziós”… Holott a testünk mellett a lelkünket is kellene edzeni, mert ha csak az egyiket etetjük, a másik elhal, és nem lesz egyensúly.” – vallotta a lapnak Keresztes Ildikó, aki bevallotta, volt, hogy szakember segítségét kérte.

„Minden művész bolond. Én is. Ilyen lelkülettel pedig óhatatlan, hogy sokkal nagyobb rezgéssel éljük meg az életünket, a szakmánkat, amit a szervezetünk néha rosszul visel” – ismerte el Ildikó, aki pár hónappal ezelőtt D. Tóth Kriszta műsorában is beszélt erről.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!