KezdőlapBulvárKiakadt a menyasszony, amiért a férje testvére az esküvőjükön halt meg, és...

Kiakadt a menyasszony, amiért a férje testvére az esküvőjükön halt meg, és ezzel tönkretette élete nagy napját

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy nő a Redditen osztotta meg a történetét arról, mennyire sokkolta őt sógorának felesége, amikor a férje virrasztásán érzéketlen megjegyzéseket tett a halálával kapcsolatban.

„A sógorom (Andres) tavaly feleségül vette a barátnőjét (Beát). Az esküvőt egy szigeten tartották, a várostól 30 percre hajóval. A fogadáson a férjem (Dante) összeesett. Az agyi aneurizmája megrepedt, és már nem jutott el a kórházba” – írta az összetört szívű özvegy.

A folytatásban elmondta, hogy eleinte nem is volt semmi gond, Andres és Bea elmentek a virrasztásra. A férfin látszott, hogy nem pihente ki magát, és sírt is, ami érthető, hiszen a testvéréről volt szó. Bea is részvétet nyilvánított, és az ifjú pár igyekezett mindig az özvegy közelében maradni, hogy ne legyen egyedül.

De nem sokkal később Bea panaszkodni kezdett. „A negyedik este, miközben kávét főztem magamnak, Bea odalépett hozzám, és elkezdte részletezni, milyen borzalmas, hogy Dante élete legfontosabb napján halt meg.”

A nő elmesélte, hogy tudtak a férje aneurizmájáról, és megpróbáltak mindig óvatosak lenni. „3 éve otthagyta a fizikatanári állását a helyi gimnáziumban. Rendszeresen ellátogattunk a háziorvosunkhoz, hogy megbizonyosodjunk róla, minden rendben van” – magyarázta.

Bea azonban nem tudott Dante betegségéről, és amikor az özvegy erről beszélt, durván félbeszakította, és hibáztatni kezdte őt és a halott férjét, amiért felelőtlenek voltak, és tönkretették az esküvője napját. Amikor Dante rosszul lett, azonnal vissza kellett indulniuk a szigetről a szárazföldre, és így az esküvői fogadás is félbeszakadt, ami szintén bosszantotta a menyasszonyt.

„Bea félbeszakított, és megkérdezte tőlem: Szóval úgy érted, hogy tudtatok az aneurizmájáról? Mondtam neki, hogy igen, és hogy gyógyszert szedett rá. Azt mondta, Andres soha nem beszélt róla. Azzal folytatta, hogy meggondolatlanság volt, hogy táncoltunk és ittunk, amikor tudtunk Dante állapotáról (a férjem csak egy pohár pezsgőt ivott). Megkérdeztem, mire gondol, és lényegében azt mondta, hogy ha tudott volna a férjem betegségéről, soha nem hívott volna meg minket az esküvőjére. Azt mondta, hogy tönkretettük az esküvőjét” – mesélte.

A nő ekkor megkérte Beát, hogy távozzon, de ő csak panaszkodott tovább arról, hogy milyen sokba került az esküvője, és, hogy mivel tönkretették azt, tartozik neki a kiadások felével.

„Rákiabáltam, hogy ne csak magával foglalkozzon. Az anyósom és az apósom meghallottak minket, és leállították az egészet, mielőtt rosszabbra fordult volna a helyzet. Kértem, hogy menjen el, és ne is jöjjön vissza, hacsak nem kér bocsánatot. Az anyósom és az apósom, akik nem értették, mi történik, dühösek voltak rám, amiért jelentet rendeztem a fiuk virrasztásán. Nem mondtam el nekik, amit Bea mondott. Csak akkor tudták meg, hogy Andres elmondta nekik. Ő és Bea veszekedtek, és elhalasztották a nászútjukat, aminek egy hónappal a férjem temetése után kellett volna elkezdődnie” – írta a nő, hozzátéve, hogy Bea azóta sem kért tőle bocsánatot a viselkedéséért.

„Azóta sem beszéltünk egymással. Már nem járok el a családi vacsorákra, de tartom a kapcsolatot az anyósomékkal. Azt hiszem, hogy jogom van dühösnek lenni Beára, de anyósomat és apósomat is szeretném boldoggá tenni. Mindig jók voltak hozzám, és ha Bea meg én nem békülünk ki, mindig feszültség lesz a családban” – zárta a történetet a nő, a felhasználók tanácsát kérve.

A legtöbb Reddit felhasználó az ő pártjára állt, mondván, hogy teljesen érthető a reakciója, és nem ő tévedett ebben a helyzetben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet