KezdőlapBulvárKiakadt az internet, amikor az anyuka megmutatta hatalmas ikerlányait: 7 hónaposan már...

Kiakadt az internet, amikor az anyuka megmutatta hatalmas ikerlányait: 7 hónaposan már 9 kilósak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A lányok még csak 7 hónaposak, de máris több mint 9 kilósak.

A fiatal édesanyát megdöbbentették a reakciók, amiket egy videóra kapott, amin a karjában tartja ikerlányait. A 22 éves Alexis LaRue bejegyzései 7 hónapos ikreiről rendkívül népszerűvé váltak az interneten, és a nézőket megdöbbentette a babák mérete.

Sokan azzal vádolták a nőt, hogy túleteti a lányokat – akik mindketten 9 és fél kilósak – mások pedig csalással vádolták, ezért kénytelen volt megosztani egy videót arról, hogy megméri a babákat.

Alexis 49 kiló volt mielőtt teherbe esett, de a 38. hétre már 82 kilót mutatott a mérleg. Márciusban adott életet a lányoknak, Camila reggel 9:52-kor jött világra, húga, Elena, pedig egy perccel később, mindketten majdnem 3 kilóval.

Most, közel 7 hónapos korukban, a babák már megháromszorozták a születési súlyukat.

„Úgy tűnik, nagyon szeretnek új ételeket kipróbálni. Amikor eszem valamit, mindig úgy néznek rám, mintha azt várnák, hogy nekik is adjak belőle” – mondta a fiatal édesanya.

Alexis 21 éves volt, amikor teherbe esett, vőlegénye, Leo Mejia, pedig 23, és mindketten nagyon örültek a hírnek.

„Az egyetlen célom az életben az volt, hogy anya lehessek, így nagyon izgatott voltam, amikor megtudtam, hogy valóra válik az álmom. Még csak a 6. hétben voltam, amikor elmentem az első ultrahangra, és kiderült, hogy ikreket várunk” – mesélte Alexis. „Mivel a családunkban nem voltak ikrek, meglepődtem, de ugyanakkor izgatott is voltam.”

A Minnesotából származó anyuka hozzátette: „Az ikrek között teljesen normálisak a 2 kiló körüli babák. Már megvettem a koraszülötteknek való babaruhákat, mert azt hittem, nagyon kicsik lesznek. De a lányok összesen majdnem 6 kilót nyomtak már születésükkor, és azóta is gyorsan nőnek.”

Camila és Elena néhány óránként 170 gramm babatápszert eszik, és mostanában kezdtek szilárd ételt fogyasztani.

A lányok apja 180 centi magas, ami még nem számít különösebben magasnak, ezért a családot meglepte, hogy az ikrek fél év alatt már 73 centire nőttek.

„Mindketten a korosztályuk felső határán vannak súly és magasság tekintetében is. Azt tapasztalom, hogy elég gyakran kell új ruhákat vásárolnom nekik, nagyon gyorsan nőnek. 7 hónapos korukban 12-18 hónapos babáknak megfelelő ruhákat hordanak” – mondta Alexis.

@themejiafamily_

It’s a no for me 🤣🤣

♬ original sound – The Mejia Family

Miután az ikrek megszülettek, Alexis elkezdett videókat megosztani róluk a TikTokon, @themejiafamily felhasználónéven. Azt azonban nem gondolta volna, hogy a videók ennyire népszerűek lesznek.

„Vicces, mert amikor közzétettem ezt a videót, nem sokat gondoltam rá. Valójában nem gondoltam, hogy a babáim ilyen nagyok, amíg el nem kezdtem olvasni a hozzászólásokat.”

A megdöbbent felhasználók közül egyesek azt írták, a lányok úgy néznek ki, „mintha 8 évesek lennének”, és „ha egymáson állnának, magasabbak lennének nálad.” Egyesek azzal vádolták, úgy szerkeszti a videókat, hogy a lányok nagyobbnak tűnjenek, de a nő azt mondja, ez nem igaz.

„Azt elismerem, hogy néhány videóban a szög, amiből a kamera filmezi őket, eltúlozza a méretüket. Nemrég közzétettem egy videót arról, ahogy megmérem őket, hogy az emberek képet kaphassanak arról, mekkorák is valójában.”

„Ugyanakkor sokan azzal vádolnak, hogy túletetem őket, de nagyon nehéz túletetni egy kisbabát. A gyermekorvos nem aggódik a méretük miatt, egyszerűen csak gyorsan nőnek.” – tette hozzá az édesanya.

Camila és Elena minden mérföldkövet elérnek, amit a velük egyidős babáknak el kell érniük, és jelenleg ők a videómegosztó alkalmazás leghíresebb ikrei.

„Ne feledjétek, hogy minden baba más. Mindegyik más ütemben nő, az enyémek egyszerűen csak gyorsan nőnek. Nagyon egészségesek, boldogok és igazi kis egyéniségek” – mondta Alexis, emlékeztetve a közösségi oldal felhasználóit az alapvető kedvesség fontosságára.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet