Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az élet mindig egy furcsa kettősségre épül: mindig mérlegelni kell, ha választásra kerül a sor. Ha valaki híres akar lenni, annak az az ára, hogy akkor is követni fogják minden mozdulatát a lesifotósok, ha ő éppen nem akarja. Tehát úgy valaki nem lehet híres, gazdag, hogy annak ne lenne hátulütője.

Kiderült, hogy mit nem csíp Harry herceg és Meghan Markle abban, hogy királyi életet élnek!

Ilyen az élete a brit királyi család tagjainak is, különösen Harry hercegnek és Meghan Markle-nek.

Szeptember 4-én, Harry és Meghan tiszteletüket tették a WellChild nevű gyereksegítő rendezvény éves díjkiosztó gáláján, amelyet Londonban szerveztek meg.

“Mindegyikőtök csodálatos teremtés, mert megmutattátok nekünk azt, hogy mit jelent bajnoknak lenni” – köszöntötte a győztes, beteg, de mégis erős gyerekeket Harry herceg.

Miközben Harry és Meghan szóba álltak a 4 éves Mckenzie Brackley-vel, aki megnyerte a 4-6 évesek kategóriájában az Inspirtional Child díjat, a kisfiú megsúgtak nekik, hogy nem szereti a kamerákat, fényképezőgépek hadát, amely körülveszi őket.

https://www.instagram.com/p/BnZGDeGAIG4/?utm_source=ig_embed

“Nagyon kedvesek voltak, tudták, hogy Mckenzie nem szereti a kamerákat, és elárulták neki, hogy ők sem, így próbálva megnyugtatni a kisfiamat” – mesélte a kisfiú édesanyja, Amy.

Nem is csoda, hogy sem Harry sem pedig Meghan nem kedveli annyira a nyilvánosságot, annak ellenére, hogy tisztában vannak azzal, hogy ez az életük része.

Az elmúlt hónapokban ugyanis tele volt a sajtó Meghan édesapjának kálváriájával, olyanokról is szó volt, hogy Harry és apósa össze is vesztek a sajtószereplések miatt, ami a fiatalok kapcsolatára is negatív hatással volt.

Szerencsére úgy tűnik, hogy minden rendben van Harry és Meghan házasságával, és folyamatosan eleget is tesznek a protokolláris kötelezettségeiknek, magabiztosan, kedvesen mosolyogva.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!