Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ennek az amerikai jegyespárnak a története bejárta a nagyvilágot. Mivel nem volt elég pénze, Ariel vőlegénye a legolcsóbb jegygyűrűt vásárolta meg a menyasszonyának. Ezt azonban az ékszerüzlet eladó hölgyei nem tudták szó nélkül hagyni: megalázták a férfit, és hahotázva nevettek rajta.

Tény, hogy a lánykérés az egyik legfontosabb esemény két szerelmes életében, akik amellett készülnek elkötelezni magukat, hogy hátralévő életüket egymás társaságában éljék le. Ennek értelmében, a jegygyűrűnek is ehhez méltónak kell lennie. De igazából nem is az ékszer értéke számít, hanem a szeretet, amellyel azt odaajándékozzák.

Ariel és a vőlegénye együtt mentek el egy ékszerüzletbe, hogy kiválasszák szerelmük jelképét, azt a bizonyos jegygyűrűt. De a férfinak csak a 130 dolláros, kétdarabos verzióra futotta. Ezt az elárusítók nem hagyták szó nélkül, azonnal leszólták a vőlegényt, amiért a legolcsóbb, legközönségesebb ékszereket vásárolta, ráadásul gúnyosan ki is nevették őt.

Szerencsére, Arielnek vágott az esze: alaposan odapörkölt az eladó hölgy orra elé, aki illetlenül viselkedett a vőlegényével. Amit mondott, azt az elárusító biztosan nem fogja elfelejteni.

Az eset után, Ariel a közösségi médiában is beszámolt a történtekről. A bejegyzése futótűzként terjedt az interneten.

„A vőlegényem nem egy gazdag ember, nekünk kettőnknek is alig van valamink. Keményen dolgozunk, hogy fizetni tudjuk a számlákat, és hogy meglegyen a napi betevőnk. Két év kapcsolat után úgy döntöttünk, nincs értelme tovább várnunk, ezért eljegyeztük egymást. Eszembe se jutott a gyűrű, mindössze annyit szerettem volna, hogy hozzámenjek a legjobb barátomhoz, ő azonban ragaszkodott hozzá, hogy vásároljon nekem egyet. Annyi pénzt sikerült is félretennie, hogy fussa belőle két ezüstgyűrűre.” – hangzottak Ariel szavai, melyek azt bizonyítják, az ékszer csak egy tárgy, aminek értékét az érzések teszik felbecsülhetetlenné, nem pedig az árcímke, mely rajta lóg.

A fiatal nő bejegyzésében azt is leírta, amikor az ékszerbolt alkalmazottja meglátta melyik gyűrűt szeretné barátja megvenni, gúnyos megjegyzést tett a férfira.

“Miközben épp a gyűrűt választottuk ki, egy másik eladó odajött segíteni. ‘Nem hiszem el, hogy egyes férfiak képesek megvenni ezt az ócska gyűrűt eljegyzési gyűrűnek. Mennyire szánalmas’. Amikor ezt mondta, az újdonsült férjemre néztem, akinek azonnal leesett az arca. Már így is rosszul érezte magát, hogy nem egy drága jegygyűrűt vásárol nekem. Vesztesnek érezte magát és folyton azt kérdezte ‘Biztos vagy benne, hogy ezek megfelelnek? Biztos vagy benne, hogy ez jó lesz?’.” – írta a nő közösségi oldalán.

Hozzátette: a régi Ariel valószínűleg leordította volna a nő fejét. De az érett Ariel csak ennyit mondott: “Nem a gyűrű számít, hanem az az érzés, ami arra sarkall, hogy ékszert vegyél.”

A fiatal pár megvette végül a két olcsó jegygyűrűt, Ariel pedig boldogabb mint valaha, és a gyűrű is nagyon tetszik neki: “Láthatjátok a kezemen, és imádom őket!