Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

3 hónap alatt 25 kilót fogyott Király Linda!

Évekig küzdött Király Linda a súlyával, mint mondja egy adott ponton az életéért küzdött, egészségére alaposan ráment a folyamatos hízékonysága.

“Az életemért küzdöttem, már rég nem a szépségemről volt szó. Az orvos elkezdte gyógyszerrel kezelni az agyalapi és a pajzsmirigyemet. Inzulint is kaptam, de a testem már borzalmas állapotban volt. Annyira vizes, ödémás volt a lábam, hogy rá sem bírtam állni. Minden mozdulat fájdalommal járt.” – mesélte Király Linda a Story magazin legújabb számában.

Az énekesnő rengeteg diétát kipróbált már, de mint mondja, akkor is hízott, ha egész nap csak egy joghurtot evett. A legnehezebb akkor volt, amikor egy hat hetes léböjtkúra után a legtöbben 15-20 kilót fogytak, ő viszont 3 kilót hízott. Ekkor derült ki, hogy egészségügyi okai vannak a hízásának.

Elképesztő átalakuláson megy keresztül Király Linda! Egy különleges sebészi eljárásnak köszönhetően 25 kilótól szabadult…

Geplaatst door Story op Woensdag 26 juni 2019

“Már jó ideje kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem és inzulinrezisztencia is kialakult nálam. Megkaptam ezekre a gyógyszereket, de ahelyett, hogy használtak volna, még rosszabb lett a helyzet: elkezdett hullani a hajam, és alvászavaraim lettek. Másfél éve azt is megállapították, hogy adenoma van az agyalapi mirigyemben, és ez a humor felborítja az egész hormonháztartásomat. Ekkor vált világossá: a pajzsmirigybetegségem csupán az egyik tünete egy még nagyobb problémának.” – mondta az énekesnő.

Végül az énekesnőn egy orvosi beavatkozás segített, műtéti úton eltávolították a gyomrának négyötödét. Azóta már sokkal jobban érzi magát, három hónap alatt 25 kilót fogyott.

Exkluzív sztorikkal megjelent a Story. Király Linda nagy fogyása, Kiss Ramóna esküvője és Hosszú Katinka új szerelme mellett rengeteg friss sztárhír a magazinban. Keresd a Story-t az újságárusoknál!

Geplaatst door Story op Woensdag 26 juni 2019


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!