Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Édesanyja először nem örült a dolognak, de végül sikerült dűlőre jutniuk.

Modell karrierjére fókuszál a jövőben Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde lánya, aki ezúttal eldöntötte, hogy nem szeretne többé édesanyjával együtt celebeskedni.

A 19 éves lány tavaly az olasz Vogue magazinba is bekerült képeivel, 2021-ben az a célja, hogy még nagyobb sikereket érjen el.

“Az a cél jövőre – nyilván a vírus teszi majd lehetővé, vagy nem – hogy az egyetem mellett ugyanúgy csináljam a modellkedést is. Kicsit rám tört a pánik, mert a 20. életévembe fogok lépni, és azt látom, hogy a mai modellek tizenkét-tizenhárom éves lányok.” – mondta Donatella, aki a tanulmányait sem szeretné elhanyagolni.

A karriere miatt úgy döntött, hogy többé nem akar édesanyjával együtt szerepelni, szeretné, ha miatta ismerjék az emberek, és ne azért mert édesanyjával együtt szerepel.

“Volt arra példa, hogy elvállaltam celebműsorokat édesanyámmal, viszont körülbelül egy-két hónapja leültünk, és megbeszéltük, hogy a médiában külön utakat választunk, tehát együtt már nem nagyon fogunk szerepelni. Természetesen ezek alól kivételek a családi Facebook-és Instagram-posztok – egy család vagyunk, és a kapcsolatunkban ez semmit se fog megváltoztatni. Az is célom, hogy a nevemet már miattam ismerjék, ne csak édesanyám által. Nagyon rossz volt, mert igazából én döntöttem így, anyum nem nagyon akarta, de elmagyaráztam neki, elmondtam a meglátásaimat, és megértett.” – mondta Donatella a Velvet-nek.

Hunyadi Donatella zenét tanult a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában, nemrég volt egy fellépése egy jótékonysági gálán, a Kongresszusi Központban, amire elmondása szerint, nagyon büszke.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!