KezdőlapBulvárKorda György nemi identitásáról pletykáltak: a házaspár most tiszta vizet önt a...

Korda György nemi identitásáról pletykáltak: a házaspár most tiszta vizet önt a pohárba

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Korda házaspár egy könyvben meséli el az igazságot.

Évtizedek óta kering a pletyka, miszerint Korda György nem a nőket szereti. Balázs Klári és férje a róluk megjelent, Erdős László Életünk lapjai című könyvében reagálnak a meghökkentő pletykára.

“Van egy dolog, amit szívesen elmesélek. Végigkísérte Gyuri pályáját, helytelenül, mert hülyeség. Dolgoztam a kozmetikában, végzős voltam, már akkor együtt énekeltünk Gyurival. Kezeltem egy nőt, és azt mondja, láttam a nevedet a plakáton Korda műsorában. Ugye, tudod, hogy az b.zi.” – mesélte Balázs Klári a könyvben, írja a Blikk.

Balázs Klári teljesen ledöbbent, amikor ezt meghallotta, de azonnal kiigazította a kliensét, biztos helyről tudja, hogy nem az. Később az is kiderült, honnan ered a pletyka.

“A főnököm elmesélte, hogy a Moulin Rouge-ban, ahol Gyuri is kezdett, volt egy ugyanilyen nevű táncos fiú, aki köztudottan meleg volt, később elment Párizsba.” – mesélte az énekesnő, aki évek óta boldog házasságban él Korda Györggyel.

Mivel az énekest borzasztóan zavarta a pletyka, ezért be akarta bizonyítani mindenkinek, hogy márpedig a nőket szereti, minden nőt lefektetett Klárika előtt.

“Boldog-boldogtalant lefektetett, hogy bebizonyítsa a világnak az ellenkezőjét. Innen eredt az az iszonyatos nőfalás.” – mondta Balázs Klári, aki végül csak beadta a derekát Korda Györgynek, azóta élnek boldog házasságban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet