Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Súlyos balesetet szenvedett a Tények híradósa.

Marsi Anikó komoly balesetet szenvedett, amikor épp iskolába menet nem figyelt oda, megbotlott egy járdaelemben, elesett és eltörte a combcsontját. Azonnal meg kellett műteni, jelenleg a siófoki kórházban lábadozik.

“Az iskolába menet – ahogy úton voltam összeszedni a fiaimat és egy másik anyukával beszélgettem éppen –, elmerülve egy beszélgetésben elbotlottam egy járdaelemben, amit nem vettem észre, így elestem. Az esés következtében, közvetlenül a térdem felett kettétört a combcsontom” – mondta a Blikknek Marsi Anikó, akit barátnője, dr. Seer Ágnes altatóorvos vett kezelésbe a siófoki kórházban.

Marsi Anikó a bokájától a combjáig begipszelve fekszik, ám a varratokat egy hét múlva kiszedik, ezt követően pedig hat hétig csak mankóval közlekedhet, hogy ne terhelje a lábát.

A baleset nagyon rosszkor jött a család életében, hiszen párja, Palik László épp az Exatlon Hungary-t forgatja a Dominikai Köztársaságban, így a gyerekekre a nagyszülők vigyáznak.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!