Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kovács Lázár magánéleti botrányával az utóbbi hetekben tele van a sajtó, az ügy minden nap tartogat váratlan fordulatokat. Lázár ennek ellenére gondtalannak és vidámnak tűnt a STORY TV4 műsorának felvételén.

Kovács Lázárvidáman, a tőle megszokott lazasággal érkezett A szomszéd főztje … című műsor forgatására és igazán pörgős, humoros adást készítettek Buza Sándorral, aki most csak a másodhegedűs szerepét játszhatta el.

Lázáron egy cseppet sem látszódott az elmúlt hetekben átélt botrányok és sérelmek okozta fájdalom, talán azért is, mert várandós felesége megbocsájtott neki, és valószínűleg az új jövevény gondolata is feledteti vele a gondokat. Lázár a felvétel kezdetétől fogva átvette az irányítást és végig a régi, jól megszokott, rendkívül ügyes szakácsot láthattuk, aki a neki szánt feladatot kreatívan oldotta meg. Reméljük a közeljövőben újra receptjeiről olvashatunk és nem a botrányokról.

A szomszéd főztje… adását Kovács Lázárral megnézhetik hétfőn 10.40-kor a STORY TV4 műsorán.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!