KezdőlapBulvárKozma Orsi Hide and Seek

Kozma Orsi Hide and Seek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az idei év különleges meglepetése Kozma Orsi Hide and Seek című exkluzív, 10 dalt tartalmazó első önálló jazz albuma!

A 2007-ben szólókarrierbe kezdett énekesnő ismét a jazz felé kacsingat, igaz, most már saját quartetjével.

Ő erről így nyilatkozik: “Érdekes módon, miután tavaly önállósodtam és elkészítettem második poplemezemet, az emberek részben még a jazzhez kötöttek és felmerült az igény, egyre több felkérés érkezett jazzkoncert előadására. Így szinte magától alakult meg a Kozma Orsi Quartet, ami egy igazi örömzenélés. Kiadómtól kaptam egy olyan lehetőséget, amit nem lehetett visszautasítani, hogy elkészíthetem első saját jazzlemezemet. Számomra ez egy nagy kihívás, nosztalgia és boldogság…..”.

A december 5-én megjelenő albumon ritkán hallott jazz standardek, saját szerzemények, valamint két magyar nyelvű dal: Dés László „Vigyázz rám„ és Kozma Orsi „Két lehetőség” kapott helyet. A lemezen két különleges duett is hallható, egy karácsonyi dal Szalóki Ági népdalénekessel és egy, a mostanában igen ismertté vált jazzénekesnővel, Harcsa Veronikával. A dalok elkészítésében olyan ismert zenészek vettek részt, mint Dés László, Cseke Gábor, Hárs Viktor, Mohay András.

A Hide and Seek kellemes, igazi könnyed jazz album, amit a jazz műfaj kedvelői nem hagyhatnak ki a gyűjteményükből.

www.kozmaorsi.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet