Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kulcsár Edina szeptember 11-én hozta világra kisfiát, Medoxot. A pici császármetszéssel jött a világra, a szépségkirálynő most megmutatta.

A boldog kismama azóta nem mutatta meg kisfiát, de most a BEST magazinnal kivételt tett, egy fotósorozat keretében mutatta meg az apróságot.

“Sokan kérdeztétek, hogy meg fogjuk-e mutatni a mi kis csodánkat. Már olyan találgatásokkal is találkoztunk, hogy biztos valami baja van a gyermekünknek vagy csúnya, és ezért takargatjuk. Szerencsére semmi ilyen dolog nem áll a háttérben. Szerettük volna megadni a módját, hogy egy szép fotósorozat keretén belül lássátok őt először. Nemrég meg is csináltuk a képeket, szóval hamarosan ti is láthatjátok az angyali kis arcocskáját, amit én nap mint nap csodálhatok. Számomra ő a legszebb!” – írta Instagram-oldalára Kulcsár Edina.

De most a BEST magazin címlapján már itt is az első közös családi fotó, amelyen büszkén mosolyog párja, Csuti oldalán, az apró Medox mellett.

Először mutatta meg 3 hetes kisfiát Kulcsár Edina és Csuti! Medox napjait még leginkább az evés és az alvás tölti ki, az…

Geplaatst door BEST Magazin op Donderdag 4 oktober 2018

Megjelent a BEST! Kulcsár Edina először mutatta meg kisfiát! Keresd a ma megjelent magazint még több exkluzív sztoriért az újságárusoknál!

Geplaatst door BEST Magazin op Donderdag 4 oktober 2018


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!