KezdőlapBulvárL.L. Junior és felesége minden erejükkel azon dolgoznak, hogy helyrehozzák házasságukat

L.L. Junior és felesége minden erejükkel azon dolgoznak, hogy helyrehozzák házasságukat

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Lesi László Csaba, azaz L.L. Junior 7 évvel ezelőtt jött össze feleségével, Körtvélyessy Kingával, akivel nemrég megszületett első közös gyerekük. Kapcsolatuk a bulvársajtó szerint viharos, az RTL Klubnak a rapper bevallotta, kapcsolatuk olyan, mint a monszun.

Hamarosan a Nyerő páros realityben tűnik fel L.L. Junior és párja, Körtvélyessy Kinga, ez alkalomból adott interjút az RTL-nek a sztárpár, ahol kapcsolatukról beszéltek, miután több alkalommal is felröppent a hír, hogy házasságuk megfeneklett.

“A valóság az, hogy tényleg különköltöztünk jelenleg, ha nem is romokban, de váltságban van/volt a kapcsolatunk. A cikkek nem tettek jót, mert a paranoiát meg a félelmet erősítették meg” – fogalmazott L.L. Junior.

L.L. Junior és felesége jelenleg azért tart távolságot egymástól, hogy újra tudjanak építeni olyan dolgokat, amit ezelőtt leromboltak, ők vagy azok a cikkek, amiket róluk írtak.

“A költözésem közös döntés volt, nem az történt, hogy én összepakoltam és elmentem, mi ezt megbeszéltük, hogyha ilyen formában folytatódik ez a házasság, akkor válás lesz belőle” – mondta Körtvélyessy Kinga.

A Nyerő Páros október 18-án kezdődik, 21:00 órakor az RTL Klub-on!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet