Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

L.L. Junior nagyobbik fiát is megviselték a történtek.

Mint, ahogy azt mi is megírtunk, szombaton szörnyű tragédia történt Zuglóban, halálra gázolták L.L. Junior kisebbik fiát, a három éves Dávidkát, aki a baleset során életét vesztette. A tragédia az egész családot megrázta, akárcsak azt a 76 éves sofőrt, aki a balesetet okozta, ám nem volt hibás, a kisfiú a piroson szaladt át az úttesten.

A baleset után L.L. Junior azonnal magához vette nagyobbik fiát, tegnap pedig ügyvédje, dr. Mester Csaba elmondta, kérvényezni fogja, hogy nála helyezzék el Lacikát.

A Blikk úgy tudja, Dávidka bátyja, Lacika is nehezen viseli a történteket, hiszen szemtanúja volt a tragédiának.

“Lacika most az apukájával van, és ez így van jól. Végignézte az egész balesetet és ahogy a mentők küzdenek a testvéréért. Sokáig azt hitte, életben van és a mentő kórházba vitte, oda akart menni. Amikor az apukája elmondta neki, hogy Dávidka már a mennyben van, Lacika csak annyit mondott: „akkor menjünk mi is utána”. Megszakad az ember szíve…” – mondta az énekes menedzsere, Száva Rita a lapnak.

Hozzátette, pszichológus segítségét kérik majd, hogy a kisfiú feldolgozza a történteket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!