Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Lagzi Lajcsi büntetőügye pénteken kezdődött volna, ám a férfi nem érkezett meg a tárgyalóterembe, összeesett a bíróság épületében.

Kórházba került Galambos Lajos, miután rosszul lett és elesett a bíróság épületében lévő mellékhelyiségben. A bíró a zenész védőit kérdezte, hol van, mire a védője felhívta a mulatós-zenészt, aki elmondta neki mi történt.

Ügyvédje azonnal kirohant hozzá, időben felismerte a helyzetet, és azonnal mentőt hívott hozzá.

“Szúr a mellkasa és nem érzi jól magát” – mondta a telefonba Fröhlich Krisztián ügyvéd, mikor a segélyhívót felhívta, írja a Blikk.

A mentők kiérkezéséig az ügyvéd és a biztonsági őrök segítségével kitámogatták Lagzi Lajcsit a Budaörsi Járásbíróság földszinti mellékhelyiségéből, és a folyosó végén lévő széksornál lefektették, amíg a mentők kiérkeztek.

A mentősök kórházba vitték a mulatós sztárt, aki a Storynak nyilatkozott kórházi ágyáról.

Bírósági tárgyalásán lett rosszul Galambos Lajcsi. A gáz-, víz- és villanylopással vádolt mulatós sztárt mentő vitte be a kórházba, ahol két vizsgálat között a Story kamerájának nyilatkozott.

Geplaatst door Story op Vrijdag 24 mei 2019

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!