Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Múlt héten számoltunk be arról, hogy 39 éves korában elhunyt Várkonyi András lánya, Várkonyi Andrea. A Barátok közt szereplője és a Győzi Nemzeti Színház oszlopos tagja hosszas betegség után távozott az élők sorából.

Lánya elvesztéséről nyilatkozott a Barátok közt sztárja

Várkonyi András a gyászban megtörte a csendet, elsőként a Borsnak beszélt a történtekről.

“Mint tudják, vannak magánéleti problémáim. Próbálom őket kezelni, ha túltenni nem is tudom magam rajtuk. Igyekszem a munkámra koncentrálni, ez most nemcsak elfoglaltság, hanem lelki terápia is ezekben a nehéz időkben. Nagyon sokat segít nekem, ahogy a közönség szeretete és a sport is.” – mondta a Borsnak a színész, aki most többet dolgozik, mint valaha.

“Az idegi megterhelés vesz ki a legtöbbet a szervezetemből. Igyekszem nem mindent a lelkemre venni, dacára annak, hogy szörnyű dolog történt velem mostanában, de rendkívül sokat rontana az állapotomon, ha így tennék. Habár a szakmai és az öregségi nyugdíjban is benne vagyok már, többet dolgozom, mint eddig bármikor, hiszen a sorozat mellett színházban is játszom, illetve sokat szinkronizálok is. Nem tudom, milyen a nyugdíjasélet, belőlem hiányzik az elfekvős, henyélős életérzés, pedig amikor a kisunokámmal focizom, bizony érzem, hogy nem vagyok már annyira aktív, mint ifjabb koromban.” – tette hozzá Vili bácsi.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!