KezdőlapBulvárLebuktak: Radics Gigi és Oláh Gergő unokatestvérek

Lebuktak: Radics Gigi és Oláh Gergő unokatestvérek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

olah-gergo

Csak a csatornák közötti hadiállapot miatt nem léphet fel együtt az X-Faktor legújabb nyertese és a Megasztár legutóbbi szériájának győztes énekesnője.

Az RTL Klub és a TV2 minden bizonnyal nem engedné nekik, hogy összeálljanak egy dal erejéig, pedig Oláh Gergőnek (24) és Radics Giginek (16) minden oka meglenne arra, hogy közösen énekeljenek. A két sztárt ugyanis egy sokkal erősebb szál köti egymáshoz, mint a zenélés, vagy az, hogy tehetségkutatókat nyertek. A Blikk megtudta, hogy Gergő és Gigi közeli rokonságban áll egymással: unokatestvérek, jól ismerik egymást.

– Igen, nekem Radics Gigi másod-unokatestvérem – vallotta be lapunknak Gergő, mikor megkérdeztük, igaz-e a rokonság ténye.

– Érdekes, hogy ő megnyerte a TV2 tehetségkutatóját, én pedig az RTL Klubét. Nagyon örültem neki, hogy győzött. Ő is gratulált nekem, küldött SMS-t is, írta, hogy megérdemeltem. Végig tartottuk a kapcsolatot, az édesapja is hívott telefonon – tette hozzá az újdonsült milliomos, aki tehát családjában nem az egyedüli csillogó tehetségű ismert ember.

radics_gigi

Bizony a vér szerinti rokonság igen komoly kapocs, ráadásul Gigiék még jóban is vannak egymással. Képzeljük csak el, hogy milyen lehet az, amikor egy nagy családi ebédnél egyszerre pattan fel a székből a két nyertes, és kezd rá valamelyik világslágerre. Alighanem ezt a jelenetet mindkét fél rajongótábora szívesen látná-hallgatná. Csakhogy egyelőre nem lehetséges, a komoly szerződések, amelyeket az énekesek kötnek a csatornákkal, hosszú ideig nem teszik lehetővé, hogy bármilyen kapcsolat legyen a rivális kereskedelmi televíziók tehetségkutatóinak versenyzői között.

– Nagyon örülök, hogy a rokona lehetek. Jó lenne majd, ha már nem köt minket semmi, közös dalt csinálni, közös fellépésre menni, mindenféleképpen! – nyilatkozta a Blikknek Oláh Gergő, akinek egyelőre még várnia kell erre a hőn áhitott pillanatra.

Radics Gigi végigizgulta a versengést, és szorított rokonának.

– Drukkoltam, mert nagyon tehetségesnek tartom, és örülök neki, hogy nyert. Szerintem abszolút megérdemelten lett az övé a főnyeremény – árulta el Gigi.

A Megasztár győztesének menedzsere lapunknak beszámolt róla, hogy nem az ő döntésük, és nem is a csatornáké ebben a pillanatban, létrejöhet-e egy duett.

– Ha felmerül egy duett lehetősége, akkor a kiadók megállapodása alapján kerülhet rá sor. Egyelőre ennek nincs itt az ideje – mondta el Sárdi Mariann.

Forrás: Blikk.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet