KezdőlapBulvárLibával kötött szoros barátságot a férfi. Így beszélgetnek séta közben!

Libával kötött szoros barátságot a férfi. Így beszélgetnek séta közben!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha állatkertbe megyünk, a legtöbb esetben csak külső szemlélők lehetünk, ritkán adódik alkalom, hogy közvetlenebb kapcsolatba kerüljünk az ott lakó állatokkal. A Los Angeles-i állatkertben egy napon azonban váratlan fordulat történt.

liba-baratsag

Egy volt eladási ügynök, Dominic Ehrler ezelőtt négy évvel találkozott először Marioval, a libával. Mario akkor a Los Angeles-i központi parkban élt többi társaival együtt, azonban a termetes szürke madár úgy döntött, hogy egy kicsit a megszokottnál eltérőbb életet él.

Annyira összebarátkozott Dominic-kal, hogy egész napját azzal töltötte, hogy együtt sétáltak a parkban, és “beszélgettek”. Az emberek, akik arra jártak, és látták a fura barátságot, alig hittek a szemüknek. A liba nyilvánvalóan nem csak azért kedvelte a férfi társaságát, mert az élelmet adott neki. Egy idő után mindenüvé követte, még akkor is utána repült, ha a férfi motorbiciklire ült. Sőt, még a parkban sétáló kutyáktól is megvédte Dominic-ot.

Egy határozat értelmében azonban a helyi hatóságok eltávolították a libákat a parkból, így Mario, a saját biztonsága érdekében állatkertbe került. A férfi ettől kezdve minden reggel meglátogatta hűséges barátját az állatkertben, így tette kellemesebbé, és tartalmassá magányos nyugdíjas éveit.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet