KezdőlapBulvárLiptai Claudia távozik a TV2-től

Liptai Claudia távozik a TV2-től

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

17 év közös munka után távozik a TV2-től Liptai Claudia.

2018 végén jár le Liptai Claudia szerződése a TV2-nél, amelyet 17 év után nem hosszabbít meg a műsorvezető, értesült róla a Bors. A hírt Liptai és a TV2 is megerősítette.

Liptai Claudia új szakmai kihívásokat keres, jelenleg műsorkészítést tanul, de több időt szeretne szentelni gyerekének is.

„Az első és legfontosabb ok a kisfiam, Marci. Az ő érkezését isteni ajándékként fogom fel. Amikor nemrég kórházba került, s nekem dolgozni kellett volna, megfogalmazódott bennem, hogy egy kisgyerek mellett ilyen kötöttségeket nem vállalhatok. A csatorna ugyan toleráns volt, de őket sem állíthatom ilyen helyzetbe. A másik ok pedig az, hogy ma már olyan gyorsan fejlődik a show világa, folyamatosan meg kell újulni. Én voltam az, aki mindig hangoztatta, hogy szeretek alkalmazottként élni, de egy ideje ez is megváltozott. Arra vágyom, hogy a saját magam ura legyek. Elnézve az egykori nagy tévéseket, arra a következtetésre jutottam, hogy váltani, újat csinálni, kipróbálni magam más területen addig kell, amíg megtehetem, s nem akkor, amikor muszáj. Elsősorban szeretném megtanulni a tartalomgyártás minden fázisát.” – nyilatkozta Liptai Claudia a lapnak.

„Liptai Claudia terhességét és szülési szabadságát a kezdetektől rugalmasan kezeltük, figyelembe véve az igényeit. 2018 végéig kötöttünk vele állandó szerződést, amit 2019-től nem hosszabbítunk meg. A jövőben egyedi megállapodással, műsorokra fogjuk szerződtetni. Jövőre a Séfek séfe műsorvezetőjeként lesz látható a TV2-n és amennyiben hozzá illő műsorformátumot tervezünk, a továbbiakban is számolunk vele.” – kommentálta a TV2 a műsorvezető távozását.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet