Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Pénteken este mutatkozik be a DIGI Sport új műsora, a Helló Bajnok, amely a 2012. évi Londoni Olimpiai Játékok kezdetéig – minden Magyarország számára fontos – olimpiai sportágat és reménységet bemutat. A sport reality első adásában a szolnoki evezőpáros, Juhász Adrián és Simon Béla edzésének kulisszatitkaiba nyerhetnek betekintést a nézők.

A műsor főszereplője a három csetlő-botló fiatal, akik minden alkalommal egy már olimpiai kvótát szerező sportoló társaságában próbálják ki a különböző sportágakat, így saját bőrükön, testközelből tapasztalják meg az edzések és a felkészülés nehézségeit. A „Helló Bajnok!”-ban a tévénézők megismerhetik a sportoló mögött rejlő embert és azt a hihetetlen teljesítményt, amely meghatározza őket és mindennapjaikat.

A „Helló Bajnok!”egyaránt szól fiataloknak és az idősebb korosztálynak is, hiszen mindenki számára tartogat érdekességeket. Az első részben Molnár Dezső és a londoni olimpiai játékokon már biztosan induló evezőpáros, Simon Béla és Juhász Adrián vezetik be az evezés rejtelmeibe a sportcsatorna ifjú műsorvezetőit.

A „Helló Bajnok!” minden pénteken, este 19:35-től jelentkezik a DIGI Sporton. A műsor további részeiben Pars Krisztián olimpiai ezüstérmes kalapácsvetővel, Póta Georgina, Európa-bajnok asztaliteniszezővel és az immáron ötödik olimpiájára készülő Tóth Krisztinával találkozhat a közönség. A folytatásban figyelemmel kísérhetik az öttusában induló lányokat, Gyenesei Leilát és Kovács Saroltát, illetve a kajakos Kammerer Zoltán, az ökölvívó Varga Miklós vagy akár a magyar férfi vízilabda-válogatott csapat felkészülését is.

Az első rész összefoglalóját itt nézhetik meg:


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!