KezdőlapBulvárZokogásban tört ki Trokán Nóra húga a Voiceban, miután egyik coach sem...

Zokogásban tört ki Trokán Nóra húga a Voiceban, miután egyik coach sem fordult meg a produkciójára

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi mindazok, akik szombat este a The Voice adását nézték, ugyanis a versenyben fellépett Trokán Nóra húga is, a 25 éves Magyar Elektra. A fiatal lány összeomlott a színpadon, miután egyik szék sem fordult meg a produkciója alatt.

A 25 éves Magyar Elektra életében kicsi kora óta fontos szerepet tölt be a zene, azért jelentkezett a The Voice-ba, hogy megmutathassa, mire képes, és hogy végre leváljon a családjáról – annak ellenére, hogy a testvére ült az egyik coach székben.

A fiatal lány nagyon izgult a produkciója közben, végül egyetlen szék sem fordult meg, Elektra pedig teljesen összetört, zokogva omlott össze a színpadon.

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”.

„Nekem nagyon nehéz, hogy van két ilyen testvérem, és most is úgy jöttem ide, hogy tudtam, hogy itt a Nóri és úgy éreztem, hogy nekem hatszor jobban kell teljesíteni, mint bárki másnak. Most is úgy jöttem fel a színpadra, hogy már sírtam” – mondta sírva Elekta.

„Nekem a legnagyobb nehézség az életben, hogy én ezt a mondatot ezerszer megkaptam. Csodálatos, tehetséges, gyönyörű, „Csak”. Itt állok megint, csodálatos, csak” – fakadt ki Elektra a színpadon, akit Miklósa Erika próbált megnyugtatni.Trokán Nóri ekkor felszaladt a színpadra, hogy megölelje húgát.

Miklósa Erika mellett, Curtis is személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét.

Trokán Nóra elmondta húgának, hogy büszke rá, hogy jelentkezett a műsorba, és, hogy volt bátorsága egy ország előtt felvállalni érzéseit.

Fotó: RTL

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet