KezdőlapBulvárMagyar Rózsa meglepő tengeren túli ajánlata

Magyar Rózsa meglepő tengeren túli ajánlata

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Magyar Rózsa április elején mutatta be első nagylemezét, melyre a sokak számára közismert és kedvelt dalok mellett új, illetve saját szerzemények is felkerültek.

Az ifjú énekesnő maga sem gondolta, hogy ilyen rövid idő alatt dalai számtalan helyre és országba eljutnak.

– Január elején készült el két videóklipem „Én vagyok a Magyar Rózsa, valamint „Édesanyám” címmel, melyeket a technika adta lehetőségeknek köszönhetően nem csak a tévénézők, hanem a világháló szerelmesei is nyomon követhettek. A lemez megjelenést követően volt lehetőségem műsorommal a környező országok magyar lakta településeire is ellátogatni, így jártam Kárpátalján, a Felvidéki magyaroknál, és Erdélyben is számtalan helyen már. Magam sem gondoltam volna, hogy dalaim olyan nagy hatással lesz a közönségre, hallgatókra, mint amilyen visszajelzéseket kaptam.

Vastaps, könnyek, közös énekek jellemzik Magyar Rózsa műsorát.

– Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen repertoárom széles korosztályt érint meg. A gyerekektől kezdve a nagymamákig-nagypapákig együtt éneklik velem a dalokat. Sokszor van úgy, hogy egy-egy dal után nehéz megszólalni vagy éppen már a dalt is nehéz elénekelni. Az „Édesanyám” című dalom, valamint az „Árva fiú” szinte kivétel nélkül könnyeket hoznak a közönségem arcára. Megható pillanatok, ilyenkor nehéz lenyelni a gombócokat a torkomban.

Műsort követően virágcsokrok, kedves szőrmók figurák , otthon pedig levelek várják az énekesnőt a postaládában, e-mail fiókban.

– Sok levelet kaptam fiatal anyukáktól, miszerint már alig várták, hogy megjelenjen a lemezem. Elmondásuk alapján gyermekeik esti mese helyett lefekvés előtt dalaimat hallgatták az interneten. Sok elismerést, gratulációt kapok. Férfiak mindemellett vacsorára, színházba invitálnak ismerkedés szempontjából. Dalaim, mint kiderült a tengeren túlra is eljutottak, hiszen visszajeleztek már Amerikából, Kanadából is.

Kanadából meglepő felkérést kapott Rózsa.

– Először azt hittem, hogy csak viccel az úriember, majd a negyedik levele után rá kellett jönnöm, hogy komolyak a szándékai. Házassági ajánlatot kaptam tőle. S bár személyesen soha nem találkoztunk, elmondása alapján a dalaim mindent elárulnak rólam, és ő kész engem feleségül venni. Sok felkérést kaptam már nyaralásra, hosszúhétvégére, de hogy ismeretség nélkül valaki ennyire biztos legyen a dolgában, arra még nem volt példa.

S bár Rózsa szíve még szabad, az ajánlattevőnek most mégis kosarat ad.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet