KezdőlapBulvárMajka és Molnár Tamás elhozta az év slágerét, futótűzként terjed a rajongók...

Majka és Molnár Tamás elhozta az év slágerét, futótűzként terjed a rajongók között

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Majka és Molnár Tamás ismét összeállt egy közös dalra, és olyan sikerült nekik, amit már megszokhattunk tőlük: egy slágergyanús dalt tettek le az asztalra, amit idén valószínűleg minden nap hallani fogsz a rádiókban.

„Visszapillantó” címmel közös dalt adott ki Majka és Molnár Tamás. A dal elképesztő siker a rajongók körében, minden bizonnyal a nyár egyik legnagyobb slágere lesz.

A dal zenéjét a tehetséges Molnár Tamás szerezte, szövegét Majkával közösen írták. A dalra forgatott klipet Czoller Bence rendezte.

A dalra forgatott klip már most hatalmas siker a YouTube-on, pár nap alatt több mint 170.000-en nézték meg.

„Molnár Tamás egy kivételesen tehetséges művész énekes. Majoros Péter egy igazi tehetség és inspiráció! Ő az élő példa arra, hogy kitartással és elszántsággal bármit el lehet érni az életben. Gratulálok neki az összes eddigi sikereihez és sok sikert kívánok a jövőben is!” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Egy újabb remek dal, imádom Tamás a szövegeidet, mindig van olyan rész amit magaménak érezhetek. Jól szóltok Majkával újra, remélem még lesz folytatás” – tette hozzá egy másik.

„Imádom, Tamás szerintem az egyik legtehetségesebb magyar zenész!!” – jelentette ki egy harmadik.

„Nagyon fülbemászó, azonnal dúdolja az ember a dallamot, fél hallás után” – olvasható egy újabb rajongótól, de a dícsérő hozzászólásoknak vége-hossza.

Nektek hogy tetszik a dal? És a dalra forgatott klip?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet