Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Már nem Dr. House a legnézettebb sorozat Tavaly még a Fox által sugárzott Dr. House volt a világ legnépszerűbb televíziós sorozata, ezen a héten azonban újabb sorozat vívta ki magának az első helyet.

A CBS csatorna régen sugárzott sorozata, a CSI: A helyszínelők rúgta le a trónról a Dr. House-t, csaknem 73.8 millió nézővel, derült ki a Monte-Carlo Television Festival sajtóközleményéből.

Nem ez az első eset, hogy a CBS drámája az első helyre kerül. A 10 éve sugárzott sorozat, szinte minden évben jó helyezést ér el. A CSI: Miami helyszínelők volt az első, amely 2006-ban kivívta a legnézettebb sorozat címét, majd következett a CSI: A helyszínelők, amely 2007-ben és 2008-ban aratott, de az eredeti CSI-t 2009-ben maga után utasította Dr. House.

A sorozat népszerűsége akkor kezdett el hanyatlani, amikor Gil Grissom otthagyta a kilencedik évadot. Az Államokban Laurence Fishburne színre lépésével kezdett el ismét emelkedni a nézettség, azonban még mindig nem érte el egykori ratingjét.

A Yahoo News szerint azonban, ha az ember bűnügyi sorozatot akar nézni, a legjobb választás még mindig a CSI.

A Monte-Carlo-i fesztivál az ABC csatorna Desperate Housewives sorozatát nevezte a legnépszerűbb sorozatnak, annak ellenére, hogy az amerikai lakosság néha megfeledkezik róla.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!