KezdőlapBulvárMeghalt az X-Faktor egykori sztárja, Kovács László Stone

Meghalt az X-Faktor egykori sztárja, Kovács László Stone

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

62 éves korában elhunyt az X-Faktor sztárja, Kovács László Stone, akit 2012-ben ismerhettek meg az RTL Klub nézői. Az NLC.hu szerint az énekes egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, ezután került lélegeztetőgépre, de a szervezete feladta.

Tragikusan fiatalon elhunyt az X-Faktor egykori énekese, Kovács László Stone. A zenész egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, lélegeztetőgépre került, de szervezete feladta a harcot. Nem ez volt az első eset, hogy egészségügyi problémái adódtak, korábban volt már infarktusa.

Kovács László Stone az elmúlt években eltűnt a rivaldafényből, legutóbb akkor került az újságok címlapjára, amikor egy utazás során trombózist kapott, akkor életmentő műtéten esett át.

„Túl vagyok már a negyedik szívinfarktusomon, 2017-ben Vietnámban volt egy trombózisom, aztán Ausztráliában belement egy nagy vérrög a kezembe, le akarták vágni, most félévente valami van a szívemmel, de még bírom. A koronavírust is elkaptam egy korábbi hullámban. A rajzolást csinálom, verseket is írok néha. Majd szeretnék zenét is szerezni, de most nem igazán tervezek, csak csinálom, amit kell” – nyilatkozta a Blikknek 2021-ben.

A zenész ceruzára cserélte a mikrofont és a rivaldafényt, nyugodt életre vágyott.

Fotó: RTL

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet