KezdőlapBulvárMeghan Fox arra buzdítja a nőket, hogy maradjanak szinglik: "A férfiak ellopják...

Meghan Fox arra buzdítja a nőket, hogy maradjanak szinglik: „A férfiak ellopják az energiádat”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Meghan Fox nem sokkal azután, hogy felbontotta az eljegyzését Machine Gun Kelly-vel, úgy döntött, hogy tanácsot ad egyedülálló nőknek. A sztárpár 2022-ben jegyezte el egymást, azonban rövid időn belül rájöttek, hogy nincs közös jövőjük.

Alig egy év telt el a kapcsolatukban, amikor elkezdődtek a konfliktusok, Meghan törölte a közös képeiket a közösségi médiából, és egyre kevesebb időt töltöttek már együtt. Bár hivatalosan nem jelentették be a szakítást, mégis nyilvánvaló volt, hogy valami nincs rendben közöttük.

Nem sokkal később viszont együtt jelentek meg a nyilvánosság előtt, éppen ezért úgy tűnt, hogy talán kibékültek. Éppen ezért nagyon meglepő volt, amikor a színésznő egy podcast-beszélgetésben bejelentette, hogy felbontották a jegyességet.

Meghan Fox azt tanácsolta az egyedülálló nőknek, hogy ne pazarolják az idejüket férfiakra. Aztán tanácsokat adott azoknak a szingli lányoknak, akik életük legjobb nyarát szeretnék tölteni az idén. Bár bevallotta, hogy talán nem ő a legalkalmasabb, hogy beszéljen erről.

“Azt tanácsolom, hogy tanulj meg egy új dolgot, vagy legyen egy hobbid, és ne pazarold az energiádat a fiúkra” – nevetett.

„Csak annyit fognak tenni, hogy ellopják az energiádat, csak lépj tovább. Fektess inkább önmagadba” – zárta gondolatait a színésznő.

Mielőtt találkozott volna az MGK-val, Megan, Brian Austin Green színésszel élt 10 évig. A Call Her Daddy podcastban a sztár bevallotta, hogy sajnos nagyon fiatalon már kapcsolatban élt, így nem volt lehetősége átélni a “szingli lányok korszakát”. Még csak 18 éves volt, amikor megismerte Austin Greent.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet