KezdőlapBulvárMeghan Markle különös kéréssel fordult II. Erzsébet királynőhöz

Meghan Markle különös kéréssel fordult II. Erzsébet királynőhöz

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Meghan Markle édesapja egy televíziós műsor keretén belül könyörgött II. Erzsébet brit királynőnek, hogy avatkozzon be a családi viszályba: kérje meg a lányát, hogy viselkedjen úgy újra, mintha egy család lennének.

Thomas Markle szerint nincs semmi fontosabb a világon a családnál, és ezt a lányának is pontosan tudnia kell! A Jó reggelt Britannia című műsorban arról is beszámolt, hogy hiába írogat rendszeresen a lányának, az egyáltalán nem méltatja válaszra. Kétségbeesésben a királynőhöz fordult, abban reménykedve, hogy hatással tud lenni Meghanra.

“A család az egy, akár királyi, akár más, együtt kell lennünk” – mondta Meghan apja. Eközben Meghan Markle mindent megtesz azért, hogy családját távol tartsa a kis Archietól, nehogy tönkretegyék az életét.

Thomas Markle azt reméli, hogy az unokája születése végre hidat képez közte és lánya között:

“Isten áldja, legyen egészséges és boldog élete, gratulálok szeretett lányomnak és Harry hercegnek. Isten óvja a királynőt” – fejezte ki örömét és gratulációját Thomas Markle a The Sunnak.

Thomas és Meghan között akkor romlott meg a viszony, amikor nem sokkal az esküvő előtt kiderült, hogy az apa összejátszott egy lesifotóssal, aki beállított képeket készített az apjáról. Majd, ha ez még nem lett volna elég, Thomas Markle a lánya kézzel írott levelét is kiszivárogtatta a sajtónak, melyben a hercegné arra kérte, hogy hagyja őt békén.

“Remélem egy nap a lányom eléggé okos és érett lesz ahhoz, hogy kinyissa az ajtót a családja előtt, és újra együtt lehessünk. Nagyon remélem, hogy eszébe jut az apja, és én is részt vehetek Archie életében” – mondta Thomas Markle.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet