KezdőlapBulvárMeghan Markle súlyos vádakkal illeti a királyi családot: „Rengeteg hamis információt terjesztettek...

Meghan Markle súlyos vádakkal illeti a királyi családot: „Rengeteg hamis információt terjesztettek rólunk”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Meghan Markle súlyos vádakkal illeti a brit királyi családot: „A királyi család rengeteg hamis információt terjesztett rólunk.” – mondta. Vajon milyen váratlan vallomások kerülhetnek még napvilágra a nemsokára adásba kerülő interjúban?

Meghan Markle egy év után megtörte hallgatását, és most sokkoló vádakkal állt elő az Oprah Winfrey-nek adott interjúban. A hercegné azzal vádolja a királyi családot, hogy hamis információkat terjesztett róla és Harry hercegről. A várva várt interjú március 7-én kerül adásba az Egyesült Államokban.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adták az első interjújukat, miután tavaly visszavonultak a királyi családból. A március 7-én adásba kerülő interjú előzeteséből kiderült, hogy az amerikai színésznő komoly vádakkal illeti a Buckingham-palotát, és keményen támadja a brit királyi családot, amelyet a „The Firm” (A Cég) címszóval illetett. A kifejezést egyébként nem ő használta először, a „The Firm” az angol királyi család intézmény jellegére utal, és többek között például Fülöp herceg is nevezte már így a Windsor családot.

„Nem tudom, hogy várhatják el tőlünk, hogy továbbra is hallgatni fogunk, amikor A Cég aktívan hamis információkat terjeszt rólunk.” – mondta Meghan Markle.

Ezt már olvastad? A testbeszéd szakértő szerint megváltozott a viszony Harry herceg és Meghan Markle között

Úgy tűnik, a hercegné minden eddiginél elszántabban el akarja mondani az igazságot a világnak. Meghan azt is kijelentette, hogy már fél attól, hogy mindent elveszíthetne ezután az interjú után, hiszen már így is elég sokat veszített. Ezek a vádak rendkívül súlyosak, és jelentősen csökkentik annak az esélyét, hogy Sussexék békét köthetnének a királyi családdal.

Az interjúrészletből úgy tűnik, hogy Harry herceg és Meghan Markle külön-külön is beszélgetett Oprah Winfrey-vel.

Milyen váratlan vallomásokat várhatunk még

A 2018 októberében a The Times-ban megjelent cikk szerint Jason Knauf, Harry és Meghan kommunikációs titkára, zaklatás miatt nyújtott be panaszt Meghan Markle ellen. Hamarosan két további volt alkalmazott is érzelmi zaklatással vádolta a hercegnét.

Mivel ezek a vádak megjelentek a sajtóban, a királynő egy belső vizsgálat lebonyolítását kérte. Meghan Markle-t egykori alkalmazottai ugyancsak kemény vádakkal illették, és azt mondják, kegyetlen érzelmi zaklatás áldozatai voltak. A hercegnét azzal vádolják, hogy viselkedése miatt szorongástól és poszttraumás stressztől szenvednek.

A három volt alkalmazott még egy Sussex Survivor’s Club nevű csoportot is létrehozott, és mindenhol a munkahelyi körülményeikre panaszkodtak, még abban az időben, amikor Harry herceg és Meghan Markle a királyi család aktív tagjai voltak.

Jelenleg Meghan Markle (39) és Harry herceg (36) visszavonult a királyi családtól, az Egyesült Államokba költöztek, és most éppen második gyerekük érkezését várják.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet