Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Sussex hercegnéjét „érzelmi kegyetlenséggel” vádolták, miután az egyik legközelebbi tanácsadója a Kensington-palotából arról tett panaszt, hogy érzelmileg terrorizálta őt.

A panaszban arról is szó volt, hogy Meghan „két személyes asszisztenst hajtott ki a háztartásból, és aláássa egy harmadik alkalmazott bizalmát” – írta a The Times.

Sussexék szóvivője szerint a pár egy „megtévesztő és káros félretájékoztatáson alapuló, kiszámított lejárató kampány áldozata”.

Meghant – aki Harry herceg oldalán nemsokára megjelenik egy „mindent leleplező interjúban”, amelyet Oprah Winfrey készített a hercegi párral – azzal vádolják, hogy „teljesen elfogadhatatlan” bánásmódban részesítette korábbi alkalmazottait.

A vádak két vezető beosztású alkalmazottól érkeztek, egy harmadik alkalmazott pedig hozzátette, hogy Meghan Markle megalázta őt.

A The Times szerint a panaszt állítólag 2018 októberében Jason Knauf, a pár akkori kommunikációs titkára nyújtotta be.

Akkor Harry herceg állítólag személyesen lépett közbe, és „könyörgött Knaufnak, hogy ne vigye tovább az ügyet.” – nyilatkozta egy forrás a lapnak.

Az egyik segéd állítólag „inkább érzelmi kegyetlenségre és manipulációra hivatkozott, amit gondolom zaklatásnak is nevezhetnénk”.

Knauf állítólag e-mailt írt Simon Case-nek, Vilmos herceg akkori magántitkárának, amiben ez állt: „Nagyon aggódom amiatt, hogy a hercegné az elmúlt évben két alkalmazottat is elüldözött a háztartásból. Az, ahogy X-szel bánt, teljességgel elfogadhatatlan. Úgy tűnik, hogy a hercegné szándéka, hogy mindig legyen valaki a látókörében. Megfélemlíti Y-t, és megpróbálja aláásni a bizalmát. Egymás után kapjuk a jelentéseket olyan emberektől, akik szemtanúi voltak az elfogadhatatlan viselkedésének Y-nal szemben.”

Az Oprah Winfrey által készített exkluzív interjú közvetítési jogát az ITV vásárolta meg majdnem 1 millió fontért.

Egy szakértő szerint az interjú közvetítésére nem ez a legmegfelelőbb pillanat, hiszen a 99 éves Fülöp herceg éppen kórházban van, és a királynőt csak még jobban felzaklathatják ezzel, ami végképp nem vetne jó fényt a párra. „Az időzítés egyszerűen rettenetes.” – mondta Mark Borkowski. „Harry és Meghan állítólag érzékeny, gondoskodó és empatikus kellene, hogy legyen.” – tette hozzá.

Meghan Markle szóvivője elmondta: „A hercegné szomorúságát fejezi ki a karaktere ellen elkövetett legutóbbi támadás miatt, különösen olyan emberként, aki maga is megfélemlítés célpontja volt, és mélyen elkötelezett a fájdalmat és traumát tapasztaltak támogatásában.

Eltökélt szándéka, hogy folytatja az együttérzés kialakítását szerte a világon, és továbbra is arra törekszik, hogy példát mutasson a helyes és jó cselekedetekből.”

Forrás: Mirror