KezdőlapBulvár„Megítélnek minket, mert a párom kövér” - sokan bántják a vékony nőt...

„Megítélnek minket, mert a párom kövér” – sokan bántják a vékony nőt „nagydarab” pasija miatt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sienna és George jegyben járnak, és már egy kisfiuk is született, de sokan elítélik a kapcsolatukat a köztük lévő súlykülönbség miatt, és úgy gondolják, ami köztük van, nem lehet őszinte szerelem.

Sienna egy angol tévésorozatból ismerte meg George-ot, és amikor először meglátta őt a képernyőn, úgy érezte, ő álmai férfija. „Mindig is a nagydarab férfiakhoz vonzódtam, a kigyúrt hasfalú srácok soha nem voltak nekem valók.” – mondja Sienna.

A lány ezután bátran megtette az első lépést, és üzenetet írt a férfinak, aki azonban csak akkor kezdte igazán elhinni, hogy valóban érdekli a csinos ausztrál lányt, és nemcsak a pénze, vagy a hírneve, hanem önmaga miatt, amikor a kedvéért Nagy-Britanniába utazott. Amikor találkoztak, mindketten azonnal érezték, hogy vonzódnak egymáshoz, és hamarosan szoros kötelék alakult ki közöttük.

Nem sokkal később George megkérte Sienna kezét Velencében, és hamarosan egy kisfiuk is született. Most az esküvőjüket tervezik, és közben boldog családként élik a mindennapjaikat, de a közösségi média szkeptikusan fogadta a szerelmüket.

„Az emberek azt mondják, hogy ez nem helyes, nem egészséges, nem kellene együtt lennünk, hogy Sienna túl vonzó hozzám.” – mondja George. A legtöbben a kapcsolatuk őszinteségében kételkednek, de olyanok is vannak, akik George egészsége miatt aggódnak, mert az elmúlt években úgy tűnik, egyre több kilót szedett fel. George azonban azt mondja, ő teljesen jól érzi magát a bőrében, és szerencsésnek mondhatja magát, mert a súlya ellenére eddig nem volt semmilyen egészségügyi problémája.

A pár a TikTokon is nagyon aktív, és közös videóikban megpróbálják eloszlatni a sztereotípiákat, valamint megmutatni a kritikusoknak, hogy tévednek velük kapcsolatban.

„Ha kövér vagy, és nem vagy boldog, változtass rajta. De ha boldog vagy, ne aggódj emiatt. Amíg a súlyod nem befolyásolja fizikailag vagy mentálisan az életedet, nem kell tenned semmit, csak próbáld meg élvezni.” – vallja George, hozzátéve, hogy gyönyörű felesége és kisfia mindennél boldogabbá teszik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet