KezdőlapBulvárMegmutatta, hogy nézne ki „nőies” nőként az extrém lány - döbbenetes a...

Megmutatta, hogy nézne ki „nőies” nőként az extrém lány – döbbenetes a különbség

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Shanny alapvetően fiús lányként definiálja önmagát, és azt mondja, a stílusa a nu metal és a goth keveréke, amit leginkább a 90-es évek zenei stílusai valamint a filmek és televíziós sorozatok démonok által megszállt emberek ábrázolásai ihletnek. A 25 éves lány úgy érzi, az egyénisége tökéletesen kifejezésre jut a megjelenésében, és a közeljövőben nem is tervez változtatni a kinézetén.

Jelenleg 20 tetoválása és 10 piercingje van, a füleit pedig 42 mm-re tágíttatta. Ami az öltözködési stílusát illeti, leginkább feketébe öltözik, és kerüli a színeket, különösen a fehéret, krémszínűt és a kéket, és soha nem viselne semmilyen lányos ruhadarabot, szoknyákat, ruhákat vagy magassarkú cipőt.

Tisztában van vele, hogy az emberek gyakran megbámulják, és azt is tudja, hogy a legtöbben valószínűleg úgy gondolják, hogy állandóan dühös, pedig ő maga ennek éppen az ellenkezőjét tartja önmagáról: „Nagyon szórakoztató, energikus és pezsgő személyiség vagyok.” – mondja.

Annak ellenére, hogy tökéletesen elégedett önmagával, és semmin nem változtatna, azért kíváncsi volt, hogy nézne ki a mostani stílusa tökéletes ellentétjeként, igazi nőies nőként, mondhatni „hercegnőként”. Az átalakuláshoz először is egy profi sminkes eltávolította a lány szokásos extrém sminkjét, majd a tetoválásait is elfedte. Ezután Shanny nőies sminket és szőke parókát kapott.

„Meztelennek érzem magamat, és izgulok.” – mondta a lány, miközben a sminkes az új kinézetén dolgozott. Ezután következhettek a ruhák: egy világoskék mini ruha és bézs magassarkú. A lány ezektől sem volt túlságosan elragadtatva: „Nem hiszem, hogy valaha is viselnék ilyesmit. El sem hiszem. Nem vagyok nagy rajongója a dolognak, de izgatottan várom, hogy fogok kinézni benne. A cipők miatt aggódom egy kicsit.”

Shanny összességében úgy találta, hogy aranyosan fest, ugyanakkor egy kicsit gonosznak is tűnik: „Mint valami Barbie főgonosz.” – fogalmazott. Barátnője, Shona, pedig megállapította, hogy bár nagyon csinos, egyáltalán nem önmaga.

„Igazán szórakoztató élmény volt az átalakulás, de nem viselek ilyesmit többé. Határozottan jobban értékelem az eredeti megjelenésemet, mint korábban. Eddig még soha nem viseltem magassarkú cipőt, és egyhamar nem is fogok újra.” – összegezte a véleményét Shanny.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet