KezdőlapBulvárMegmutatta igazi arcát a goth édesanya: kiderült, hogy valójában egy gyönyörű nő

Megmutatta igazi arcát a goth édesanya: kiderült, hogy valójában egy gyönyörű nő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Emily Boo tinédzser kora óta feketébe öltözik, és több mint 150 tetoválása és piercingje van. A goth édesanya most azonban úgy döntött, meglepi párját és 6 éves kislányát, és megmutatja nekik, hogy nézne ki „átlagos lányként”, tetoválások és piercingek nélkül.

Emily első piercingjét 11-12 éves korában kapta meg, a köldökébe, onnantól kezdve pedig valósággal a piercingek és a tetoválások megszállottja lett. „Számomra a fekete a boldogság színe. Egyszerűen csak imádom.” – mondja, hozzátéve, hogy nem rajong a színekért, különösen a sárgát utálja. „Utálom a sárgát, soha nem szerettem. Túlságosan vidám, a gothok nem vidámak.”

Emily azt mondja mindig is sok kritikát kapott, olyanokat mondtak neki, hogy egy lánynak nem kéne tetováltatnia magát, tönkretette a testét, és azt kérdezgették tőle, „hol lesz a temetés?”. De amióta megszületett a kislánya, kevesebben kritizálják, úgy gondolja, az emberek jobban visszafogják magukat egy gyerek jelenlétében. Kislánya, a 6 éves Violet egyébként szereti az anyukája és az apukája extrém külsejét.

„Ma átváltozok „normális lánnyá”. Bár nem szeretem a normális szót, mert olyan, hogy normális, nem létezik.” – mondta Emily, mielőtt a Truly profi sminkese megérkezett volna hozzá, hogy eltakarja a tetoválásait és kisminkelje. A smink mellé egy barna parókát is kapott, és „átlagos” ruhákat: farmert, sárga inget és egy pár hegyes orrú cipőt, amit Emily kifejezetten utál.

Az átalakulás után egyáltalán nem volt elragadtatva az eredménytől, ahogy a férje, Ben, és a kislánya sem, Ben egyenesen azt mondta, hogy a smink éveket öregíti, és Violet is alig ismerte fel így az anyukáját.

„Az egyetlen dolog amit, azt hiszem megtanultam ebből a tapasztalatból, hogy annak kell lenned, aki vagy. Öltözz úgy, ahogy szeretnél, és tedd azt, ami boldoggá tesz.” – mondja Emily, aki továbbra is kitart a stílusa mellett.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet