KezdőlapBulvárMegmutatta valódi arcát az emós lány, maga is meglepődött azon, amit látott:...

Megmutatta valódi arcát az emós lány, maga is meglepődött azon, amit látott: “Ez aztán extrém”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bianca, az emo és a goth stílus keverékének képviselője, nem rajong a színes, pasztell színű ruhákért, nagyjából fekete cuccokat hord.

A 24 éves lány 16 éves korában készítette el első tetoválását, mostanra pedig már a karjait, lábait, mellkasát és az arcát is tetoválások borítják. 12 éves korában kezdte el karikákkal tágítani a füleit, az eredmény pedig most már közelít a 7 cm átmérőhöz.

Bianca-nak annyi piercingje van, hogy már nem is tudja pontosan megszámolni őket. Amikor elkezdett csak fekete ruhákat hordani, az anyja megpróbálta lebeszélni, de aztán letett róla, és inkább elfogadta.

Egy napra Bianca “átalakult” emo-ból preppyvé. A preppy stílus leginkább az angolszász vidékeken közkedvelt, az elit amerikai egyetemekről indult el, ez az úgynevezett sportos-elegáns öltözködési trend. A fiatal lány csak fekete színű rúzst, szemfestéket, ruhákat, cipőket és kiegészítőket visel. Az átalakulás során a fekete cuccokat pasztell színűre cseréli, és egy hatásos alapozóréteg segítségével a tetoválásait is mind elfedik.

“Készen állsz az átalakulásodra” – kérdi a makeup artist, amikor bekopog Bianca-hoz.

“Kicsit ideges vagyok, de határozottan pozitívan izgulok” – érkezik a válasz.

A szőke paróka, a csajos kiegészítők és a fehér csipkeharisnya pedig csak hab a tortán.

“Ez aztán extrém” – mondja a lány, a csajos külsőre.

Megmutatta valódi arcát az emós lány, maga is meglepődött azon, amit látott: "Ez aztán extrém"

Amikor édesanyja meglátja az “új” Biancát, egyszerűen nem talál szavakat.

“Istenem, ez nem is az én lányom. Hihetetlen, látom az arcod. Nem is emlékszem, mikor láttalak utoljára “rendesen” felöltözve, nagyon örvendek, hihetetlenül csinos vagy” – mondta meghatódva Bianca édesanyja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet