KezdőlapBulvárMégsem kell megműteni Gáspár Evelynt

Mégsem kell megműteni Gáspár Evelynt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nem kell megműteni Gáspár Győző nagylányát, aki a hétvégén szenvedett súlyos autóbalesetet. A 17 éves lány bár még kórházban van, állapota stabil és minden jel szerint teljesen felépül gerincsérüléséből.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 17 éves lány vasárnap szenvedett súlyos autóbalesetet, Sóshartyán és Kishartyán között, a 22-es úton vesztette el uralmát az autó felett és az árokba borult.

Az első hírek akkor még arról szóltak, hogy Evelynt a salgótarjáni kórház intenzív osztályán kezelik, mára azonban az állapota sokat javult, így nem az intenzíven, hanem a baleseti sebészeten fekszik, és kiderült, hogy szerencsére műtétre sem szorul, fájdalmai sincsenek – értesült a STOP.

A Gáspár család el sem mozdul lányuk ágya mellől, azt még egyelőre nem tudják, hogy mikor vihetik haza Evelynt, mivel azonban megsérültek a csigolyái, még egy jó ideig biztosan ágyhoz lesz kötve.

Forrás: STOP

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet