Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Körtvélyessy Zsolt unokájaként szerette a kisfiút, azt mondja, az egész család összeroppant.

Mint, ahogy azt mi is megírtuk, tegnap halálra gázolták Zuglóban L.L. Junior kisfiát, Dávidkát. Az első információkból kiderült, a kisfiú egy lámpával védett zebrán szaladt át, amikor egy érkező autó elütötte.

Bár a mentők próbálták megmenteni az életét, nem jártak sikerrel.

Körtvélyessi Zsolt, aki egykor a Barátok köztben szerepelt, a hír hallatán azonnal a családhoz sietett. L.L. Junior és Körtvélyessi Zsolt lánya nemrég óta alkotnak párt, az énekes két gyereke előző házasságából született, ám a színész így is unokájaként tekint a kicsikre.

“Mindannyian teljesen összeroppantunk, egész éjjel nem is tudtunk aludni. Ésszel felfoghatatlan, ami történt. A családdal közösen imádkoztunk, mert most csakis ez az, amit megtehetünk. Viszonylag sokat találkozom Laci fiaival, nagyon megszerettem őket” – mondta a Hiteles Híreknek Körtvélyessy Zsolt.

Az, hogy pontosan hogy történt a tragédia, még nem tudni pontosan.

“Még mi sem tudunk pontosan semmit, de valószínűsíthető, hogy az autó vezetője nem hibázott. Dávidka szaladt ki a jármű elé egy olyan szögből, ahonnan a sofőr nem láthatta” – nyilatkozta a színművész.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!