Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Willie Weber elárulta, Schumacher felesége nem engedi, hogy találkozzon az egykori pilótával.

November 13-án lesz annak, hogy Michael Schumacher 25 évvel ezelőtt megnyerte első világbajnoki címét, ami ezután másik 6-ot eredményezett. A hétszeres világbajnok 2013-ban szenvedett síbalesetet, azóta állapotáról alig lehet tudni valamit, családja féltve őrzi, barátai sem látogathatják.

Michael Schumacher felesége, Corinna nemrég adott interjút, arról, hogy mit mondott itt lehet olvasni.

Az Express magazin interjút készített a pilóta egykori menedzserével, Willie Weberrel. A lap arról kérdezte az egykori menedzsert, mennyit tud most Schumacher állapotáról, hiszen kevés embernek engedi a család, hogy meglátogassa a volt pilótát.

“Szeretném tudni, hogy van, megrázni a kezét, vagy csak a szemébe nézni, de sajnos Corinna ezt nem engedi. Biztosan attól fél, hogy elmondom a nagyközönségnek, mit láttam. Hiszek abban, hogy fel fog épülni, nagy harcos. Ha van lehetőség, élni fog vele. Imádkozom érte és biztos vagyok benne, hogy fogjuk még látni” – idézi Willie szavait az Express.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!