KezdőlapBulvár„Megváltoztatja az ember életét” - hős lett a rendőr, aki megmentette egy...

„Megváltoztatja az ember életét” – hős lett a rendőr, aki megmentette egy 3 hetes fuldokló csecsemő életét

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A rendőrtiszt utólag azt nyilatkozta, hogy végig imádkozott magában, amíg a helyszínre érkezett.

Katelin és Joe Chronister azonnal hívták a mentőket, amint észrevették, hogy 3 hetes kisfiuk nem lélegzik. A csecsemő azoktól a cseppektől kezdett fulladozni, amiket a szülei puffadás ellen adtak neki.

Cody Hubbard arkansasi rendőrtiszt június 1-jén válaszolt a segélyhívásra, és elmondta, hogy egész úton imádkozott, hogy az Úr mellette legyen.

Amikor átvette a babát a nagymama karjaiból, tudta, mit kell tennie, és végig nyugodt maradt, miközben a kisfiú szülei kétségbeesve nézték, hogy mi történik.

A 23 éves tiszt háromszor óvatosan hátba veregette a csecsemőt, és amikor a gyerek újra lélegezni kezdett, a szülők is megkönnyebbülhettek.

Hubbard rendőrtiszt elmondása szerint egy átlagos nap pillanatok alatt kaotikussá válhat, és azt is beismerte, hogy miután megmentette a kisbaba életét, visszaült az autóba, kikapcsolta a fedélzeti kamerát, és sírt.

„Amikor egy család ennyire tőled függ, hatalmas a nyomás.” – mondta.

„Egyszerűen csak zokogni kezdtem, mentálisan összetörtem, sírtam, de azok örömkönnyek voltak.” – tette hozzá.

A rendőrtisztet kitüntették aznapi bátor cselekedetéért.

Az Pottsville–i Rendőrkapitányság a Facebook oldalán is beszámolt az esetről.

„Rendőrtisztként soha nem tudhatod, mi vár rád a nap folyamán, a helyzet pillanatok alatt 0-ról 100-asra emelkedhet a skálán, Hubbard rendőrtiszt minden tőle telhetőt megtett azért, hogy megmentsen egy kis életet. Köszönjük a gyors reakciót, Hubbard tiszt. Ezt jelenti rendőrnek lenni!”

Bár a 3 hetes csecsemő semmire nem fog emlékezni a nap eseményeiből, a szülei örökre hálásak lesznek Hubbard rendőrtisztnek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet