KezdőlapBulvárMészáros Kitty távozik a Jóban Rosszbanból

Mészáros Kitty távozik a Jóban Rosszbanból

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mészáros Kitty búcsúzik a Csillagvirág Klinikától. A színésznő több, mint négy éve dolgozik már együtt a csapattal, és maga döntött a távozás mellett. Kollégái jelenet közben lepték meg Kittyt egy meglepetés-búcsúztatással, virágcsokorral és egy oklevéllel. Az, hogy Pongrácz Barbara karaktere marad-e a sorozatban, vagy távozik Kittyvel együtt, egyelőre nem publikus.

Mészáros Kitty a kezdetektől együtt forgatott a többiekkel, a Jóban Rosszban Pongrácz Barbarájaként egy ország szerette és ismerte meg. A fiatal színésznő négy év után döntött úgy, távozik.

Kitty szülei jelenleg Írországban élnek, a lány most, hogy a forgatások számára véget értek, meglátogatja őket, és hosszabb időt tölt a szigetországban. Kitty elárulta, szeretne új dolgokat kipróbálni, és a nyelvtudását is tökéletesítené.

„Azt, hogy végleg kinn maradok-e, vagy hazajövök, nem tudom. Annyi biztos, hogy most a családohoz megyek, a többi a jövő zenéje!”

A Jóban Rosszban sorozatból Kittyt kollégái búcsúztatták: meglepték egyik utolsó jelenetének forgatása közben, egy virágcsokorral és egy oklevéllel, amelyet sorozatbeli nagymamája, Tordai Teri adott át. Kitty szemébe bizony könnyek szöktek, miközben végignézett Jóban Rosszban-beli családján és barátain, de elárulta, a döntését nem bánta meg, habár abban is biztos, hogy a Csillagvirág Klinika még sokáig hiányozni fog neki…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet