Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amióta hivatalosan is egy pár lettek, Harry herceg és Meghan Markle teljesen megváltoztatták egymás életét. Május 19-én mondták ki a boldogító igent, különbözőségeiket pedig megpróbálják az előnyükre fordítani, így folyamatosan tanulnak egymástól valami újat.

Milyen lehet a hercegi párnak földi halandóként élni? Ilyenek Meghan Markle és Harry herceg édes mindennapjai

Ezzel a friggyel Meghan teljesen új életet kezdett, felhagyva szó szerint mindennel, amit addig elért és képviselt. El kellett hagynia otthonát, az Egyesült Államokat, soha többé nem lehet színésznő, tengernyi szabálynak kell megfelelnie, annál is többet kell betartania, az élete pedig rendezvények, események, fogadások és hivatalos megjelenések sokaságából áll, melyek hangulata hozzá sem fogható egy sorozat epizódjának forgatásaihoz!

Azonban nem csak neki kellett alkalmazkodnia ebben a házasságban. Harry herceg is sokat változott, amióta nőül vette gyönyörű kedvesét. Aprócska dolgokról van szó, melyeket maga Meghan kezdeményezett, de Harry mindegyiket készségesen teljesíti.

A napi rutinjuk a kora reggeli órákban, pontban 6-kor kezdődik. „Mindig együtt reggeliznek.” – meséli egy magát megnevezni nem kívánó hírforrás a hercegi pár környezetéből. Meghan lassacskán rávette a férjét, hogy cserélje le a sült sonkából, kolbászból és tojásból álló hagyományos reggelijét a sokkal egészségesebb zabkorpára, gyümölcsökre, avokádóra és pirított kenyérre.

Rögtön a reggeli után kocogni mennek, együtt. A szaladás után Meghan a jógával folytatja. A 36 éves hercegné a jóga szerelmese, azt állítja, segít neki egyensúlyban maradni. Nem csoda egyébként, hogy Meghan megőrül ezért a sportért, a jógaoktató édesanyja mellett minden csínyját-bínját kitapasztalhatta ennek a megdolgozó, ugyanakkor megnyugtató mozgásformának.

A sussexi hercegi pár programja a találkozókkal folytatódik, a személyes titkárjaik és asszisztenseik tájékoztatják őket a fontos információkról. Ekkor dolgozzák ki a napi tervet és beszélik meg a teendőket.

A hercegné személyes tanácsadójától tanulja a protokollt, napi rendszerességgel. Kérdéseket tesz fel, érdeklődik, és minden energiáját arra fordítja, hogy beleszokjon új szerepébe. Meghan számára ugyanis minden újdonság, a házasságot megelőző életéhez képest is. Nem adhat több autogrammot, nem készíthet szelfit, nem használhat még világos színű körömlakkot sem, nem beszélve a személyes vélemények kinyilatkoztatásáról vagy a politikai nézeteiről! És még a közösségi oldalakon létrehozott profiljait is törölnie kellett.

Harry eközben az általa működtetett nonprofit szervezetek és az alapítványok képviselőivel egyeztet. A családi fészkük körüli munkálatok leszögezésével pedig szintén Meghan foglalkozik. Ő egyeztet a belső tervezőkkel és a mérnökökkel. A pár még nem költözött be a Kensington Palota melletti luxuslakosztályba, de a közelben lakik egy sokkal szerényebb, kétszobás hajlékban.

Állítólag az 1-es számú luxusapartman, melyet Harry és Meghan birtokolhat a Kensington berkeiben, jelenti a viszály forrását a sussexi hercegné és Kate Middleton között, aki bár három trónörökösnek adott eddig életet (és a pletykák szerint már a negyediket is a szíve alatt hordja), mégis egy sokkal kisebb otthonnal kell beérnie.

Ami a berendezést illeti, az egyszerű, visszafogott, minimalista stílus mellett döntött a hercegi pár, világos színekkel, könnyű bútorzattal, könyvespolccal gazdagított kávézóasztalokkal, sok virággal – számolt be a hírforrás. Ez a hangulatos környezet segített Meghannek átvészelni a kanadai teleket (ahol a Suits című sorozatot forgatta), és minden bizonnyal segíteni fognak most is neki megbarátkozni a szürke, esős mindennapokkal az Egyesült Királyságban.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!