KezdőlapBulvárMinden idők kedvenc klipjei az MTV-n

Minden idők kedvenc klipjei az MTV-n

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Minden idők legjobb klipjei sztárokkal – az MTV idei műsorán. Az All time top 100 videói közül sztárjaink is találtak kedvükre valót, a Zagar, a Jacked, Karányi Dani, az Anna and The Barbies, az MTV Fesztiválfreak című műsorának műsorvezetői, a Fish, a Neo, a The Moog – és még sorolhatnánk, kedvenc klipjeik mellett kampányolnak.

Keressünk a 100 legjobb videoklipet! De hogy az MTV nézői némi segítséget kapjanak, segítségül hívunk jónéhány magyar sztárt, hogy kampányoljon kedvenc klipje mellett. A sztárok nem kaptak szöveget.

Franciska a FesztiválFreak műsorvezetőivel, Krisztiánnal és Tóth Gergővel együtt a Queen of The Stone Age klipje mellett kampányolnak.

„A mi kedvencünk a Go with the flow című Queen of The Stone Age-nóta, és az ahhoz tartozó kisfilm – mesélte a trió egyetlen női tagja, – Nem volt nagy vita, gyorsan eldöntöttük, hogy melyik a mi klipünk. Ez az animációs kisfilm mindhármunknak nagyon tetszik, egyértelmű volt, hogy emellett kampányolunk.”

Minden idők legjobb videoklipjeire egyébként a nézők szavazhatnak, és december utolsó napjaiban – 30-án és 31-én – derül ki, hogy melyik 100 kisfilm lopta be magát legjobban a szívekbe és a fülekbe.

Akik kampányolnak: Zságer Balázs, Jacked, Anna and the Barbies, Anima Sound System, Fish, Fesztivál Freak, Blind Myself, Neo, Carbonfools, The Unbendig Trees, Karányi Dani, Amber Smith, The Kolin, The Moog, Gonzo.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet