KezdőlapBulvárMindenki rémálma történt ezzel a nővel, aki fogorvoshoz ment

Mindenki rémálma történt ezzel a nővel, aki fogorvoshoz ment

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nagyon megbánta, hogy beült a fogorvosi székbe.

Teljesen tönkrement a 29 éves szépségkirálynő élete, miután elment egy fogorvosi rutinkezelésre. April Gilmartin még 2014-ben kereste fel a Dr. Jordan nevű fogorvost, mert fogai elkezdtek feketedni, egy rossz esés következtében.

A fogorvos azt mondta, muszáj gyökérkezelni az első négy fogát, ezek mellett foghéjakra is szüksége lesz. De a végeredmény drámaira sikeredett, a szépségkirálynő karriere bánta.

Egy hónappal a kezelés után letörtek a nő fogburkolatai, olyan fájdalmai voltak, hogy sem enni, sem aludni nem tudott. Visszament a fogorvoshoz, aki ismét rögzítette a fogburkokat, és azt mondta neki normálisak a fájdalmai. Ám a helyzet még rosszabbra fordult, a nő fogai brutálisan megromlottak a beavatkozástól.

https://www.instagram.com/p/Bq7mIY9lU38/

Ilyen volt a nő fogsora a kezelés előtt:

https://www.instagram.com/p/Bq7mHJ7FFE-/

Ilyen lett a kezelés után:

https://www.instagram.com/p/Bq7mJWWFTxL/?utm_source=ig_embed

A második kezelés után a volt szépségkirálynő fogínye elkezdett vérezni, a szája pedig olyan büdös volt, hogy maszkot kellett viselnie, hogy ne riassza el az embereket.

A borzalmas élmény után egy új fogorvost keresett, akinek 1 évébe tellett helyrehozni az első fogorvos kezelését. April fogai tartós károsodást szenvedtek, emiatt a szépségversenyekkel is felhagyott.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet