KezdőlapBulvárMiniséf: Konyhai kalandokra invitálja a gyerekeket a Tv Paprika és a Minimax

Miniséf: Konyhai kalandokra invitálja a gyerekeket a Tv Paprika és a Minimax

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hogy mit kezd a konyhában egy 8-10 éves gyerek? Tudja-e hogy hány fokon kell megsütni a sajtos rudat! És ha igen, akkor vajon azt tudja-e hogy egyáltalán mit kell a tésztájába tenni? Ha nem tudja, a Miniséfből most megtanulhatja. És melyik gyerek ne lenne büszke, ha az egyik este ő készíthetné az esti film mellé a nassolnivalót, vagy a vacsorát? Pláne, ha az vacsora körözöttes kígyó snidling nyelvvel? Vagy kukoricapelyhes ropogós csirke szárny? Esetleg egy színes, gömbölyű káposztasüni?

A Miniséf a közép-európai régió első, kifejezetten gyerekeknek szóló főzőműsora, melyet a Tv Paprika és a Minimax csatornán egyaránt nézhetnek a kis szakácspalánták.

A sorozat 20 epizódjában a Minimax csatornáról jól ismert testvérpár, Mini és Max konyhabéli kalandjait követhetik nyomon a gasztronómia iránt fogékony lurkók. Az adásokban a gyerekek felnőtt segítsége nélkül, önállóan főznek könnyen és biztonságosan elkészíthető egészséges ételeket maguknak, barátaiknak és szüleiknek. A szórakoztatás mellett a műsor célja az önállóságra nevelés, illetve hogy a főzés a gyerekek számára is a szabadidő tartalmas eltöltésévé váljon. Nem csak az ételek elkészítését tanulhatják meg a kicsik, de az alapanyagokról, konyhai eszközökről, fogásokról is információt szerezhetnek a Miniséf epizódjaiból. Az ételek elkészítését adásonként kétszer animációs kisfilmek szakítják meg, melyben Pici cica és Maci kutya konyhában játszódó vagy ételekkel kapcsolatos kalandjain szórakozhatnak kicsik és nagyok.

A Miniséfhez a Minimax csatornától már megszokott módon egy pályázat is társul. A játék lényege, hogy a vállalkozó kedvű nebulók fotózzák le az akár egyedül, akár szüleik segítségével elkészített ételeket, majd töltsék fel a képeket a Miniséf honlapjára. A beküldők közül 20 pályázó Miniséf köténnyel lehet gazdagabb, míg a fődíj boldog tulajdonosát meglátogatja otthonában Serényi Zsolt a TV Paprika sztárszakácsa, hogy vele együtt készítse el család vasárnapi ebédjét.

A játék pontos részletei megtalálhatóak a www.minimax.hu/minichef oldalon.

Miniséf premierek a Tv Paprikán február 21-én 10:30-tól, illetve a Minimax csatornán február 26-án 18:40-től!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet