KezdőlapBulvárNagymamája nevelte fel a Sztárban sztár leszek! kiváló hangú tehetségét: Mihály a...

Nagymamája nevelte fel a Sztárban sztár leszek! kiváló hangú tehetségét: Mihály a lelkével énekel!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Jamrich Mihály hároméves korában kezdett zenélni, akkor figyelt fel rá a családja, ennek köszönhetően 3 és 9 évek kora között zeneiskolában tanult. A 31 éves férfi az egész országot elkápráztatta tehetségével a Sztárban sztár leszek!-ben.

Az egész ország csodálattal hallgatta vasárnap este Jamrich Mihályt a Sztárban sztár leszek! első meghallgatásán. A fiatal férfi ritka tehetség, gyémánt rejtőzik a hangjában, Tóth Gabi angyalként jellemezte a produkciója után.

„5 éves korom óta a nagymamám nevelt a nagypapámmal, olyan, mintha az édesanyám lenne. Édesanyám időnap előtt elhunyt, és őket bízta meg a gyámságommal” – mondta Jamrich Mihály.

Mihály Josh Groban You Raise Me Up című dalával lépett a színpadra, és olyant énekelt, hogy attól mindenki libabőrös lett. Produkcióját nemcsak Tóth Gabi könnyezte meg, de Majka is elérzékenyült, aki fellépett a színpadra, hogy megölelje a kedves „óriást”.

„Mihály arkangyal vagy. Egy angyal vagy. Azt érzem, hogy megtisztítod az emberek lelkét. Te képes vagy kapcsolódni olyan erőkkel, olyan tisztaságokkal, amikre csak nagyon kevesen képesek” – mondta Tóth Gabi a produkció után.A továbbjutás után Mihály zokogva borult nagymamája karjaiba, életük legszebb élményét élték át a Sztárban sztár leszek!-ben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet