Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A héten derült ki, hogy véget ért Gregor Bernadett és negyedik férje, Szarvas Attila kapcsolata. A válás állítólag közös megegyezésre történt, de nem mindenki gondolja ezt így.

Nagyon csúnya dolgok állhatnak Gregor Bernadett válása mögött

A színész első felesége másképp vélekedik Gregor Bernadett és Szarvas Attila válásának okáról. A nő szerint “nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben”, amelyekről csak a közvetlen környezetük tud, és ezért szerinte nem a színésznőnek kellene egyedül elvinnie a balhét.

A Hot! magazin írt arról, hogy a pár barátait és szeretteit nem lepte meg a válás híre, Szarva Attila előző felesége Facebookon írta meg, hogy nyomós oka van a történteknek.

“Az összes cikk a témával kapcsolatban nagyon egyoldalú következtetéseket von maga után. Igen, Berni valóban negyedszer válik, Attila csak másodszor, ami nem jelenti, hogy mintaférj volt mindkétszer, csak hát a körülmények… Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben, amit a közvetlen környezetben élők tudnak, mások nem. A lényeg, hogy nem Berninek kell elvinnie a hátán ezt a balhét, az egy hazugság lenne.” – írta Szarvas előző felesége.

Bernadettet sokszor támadták az elmúlt évek során azzal, hogy házasságfüggő, és csak trófeának tekinti a férfiakat, ő viszont mostanára felvértezte magát, fel sem veszi a gonosz támadásokat.

“Nekem nőként nehezebb volt megélnem, hogy negatívan véleményezték a párkapcsolati kudarcaimat, és őszintén irigylem azt, akinek fiatal korában sikerül megtalálnia élete párját. Persze, van olyan, hogy az egyiknek sikerül, a másiknak nem, csak egy nőnek nehezebb. Ha a négy házasságomból mondjuk kettő csak élettársi kapcsolat lett volna, más megítélés alá esnék” – fogalmazott a 46 éves színésznő erről.

A TV2-n induló Sztárok és párok első adását még márciusban vették fel, amikor még Gregor Bernadett és Szarvas Attila férj és feleség voltak. A színésznő a műsorban elárulta, hogy zavarják a köztük lévő évek.

“Attilával két és fél év van köztünk, én vagyok az idősebb. Ez pedig borzasztó. Nekem ez szörnyű volt, még sírtam is miatta. Teljesen kiborultam, hogy öreg vagyok.” – mondta a színésznő.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!