KezdőlapBulvárNehezen találnak párt maguknak a hármasikrek: „Sokszor előfordul, hogy egy fiú egyszerre...

Nehezen találnak párt maguknak a hármasikrek: „Sokszor előfordul, hogy egy fiú egyszerre mindhármunknak udvarol”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szokás mondani, hogy egy emberből egy is elég, s mekkora értelmet nyerhet ez a mondás, amikor olyan hármasikrekről esik szó, akik megszólalásig hasonlítanak egymásra.

Sherena, Kayley és Elise minden egyes nap megküzd a fentebb említett szólásmondás igazságtartalmával, ugyanis a lányok bevallása szerint nap mint nap meg kell küzdeniük saját magukkal, egymással és a világgal is, hogy mindegyikük saját maga lehessen.

Elmondásuk szerint a szerelmi életük azért megy a legtöbb esetben gallyra, mert a fiúk folyamatosan egymáshoz hasonlítgatják őket, mérlegelve, hogy a három lány közül melyik a legszebb. A hármasikrek között szerencsére nagy a béke és az egyetértés, de az ilyen provokálások azért még őket is egymás ellen képesek ugrasztani.

A 18 éves Gravesend-i lányok után csak úgy bolondulnak a fiúk, ám szinte minden esetben szóba jön az összehasonlítgatás, s ez nagyban megnehezíti a párválasztást. A lányok közül csak Sherena él komoly párkapcsolatban, de az emberek még így is összesúgnak a hátuk mögött, hogy a fiú biztos mindhármuknak csapja a szelet, s milyen érdekes lehet, hogy szinte bármelyikkel randizhatna, nem tűnne fel, hogy nem Sherena ül mellette.

A lányok ezek ellenére, aktív social media lakók, s videóikban vicces módon mutatják be az életüket hármasban. Mindig összeöltöznek, ezzel is megtévesztve a közönséget.

„Teljesen normális, hogy a fiúk összehasonlítgatnak bennünket, találgatják, hogy melyikünk a legszebb vagy a legcsinosabb. Viszont azt látni, hogy mindezek mögött rosszindulat áll, az eléggé furcsa számunkra” – nyilatkozta Sherena.

„Nagyon nehéz így randizni, mert a legtöbb pasi berezel ha meglátja, hogy rajtam kívül még létezik két ugyanilyen lány. Sokszor megkapom, hogy a párom a testvéreimet is biztosan fűzögeti, de ez nem így megy, a személyiségünk teljesen eltérő, mindannyian másfélék vagyunk. Én teljesen megértem az emberek gondolkodását, csak azért nagyon kényelmetlen szituációk is kikerekedhetnek így” – tette hozzá.

Elise még hozzáfűzte: „Sokszor előfordul, hogy egy fiú egyszerre mindhármunknak próbál udvarolni, így növelve a saját esélyét, hogy valamelyikünk hátha összejönne vele. Nagyon bosszantó, ezért mindig nyíltan eláruljunk egymásnak a pasiügyeinket, hogy nehogy veszekedés legyen egy fiú felett.”

A lányok édesanyja, a 49 éves Lisa Terry és édesapjuk, a 47 éves Paul Terry eredetileg egy babára számított, de a 12 hetes felvételek rögtön megmutatták, hogy még másik kettő baba is fejlődik az anyuka hasában.

A lányok szinte az életük minden terén belebotlanak abba, hogy folyamatosan egymáshoz hasonlítják őket, így hát felnőtt korukra kiforrott öltözködési stílusaikkal próbálják láthatóvá tenni a köztük lévő különbségeket.

„A tanáraink is megannyiszor összekevertek minket, ezért a terem különböző sarkaiba kellett üljünk, hogy ne tévesszenek folyamatosan össze. A távolabbi rokonaink se tudták sokáig megkülönböztetni, hogy melyikünk kicsoda, mert anyukánk mindig egyforma ruhácskákba öltöztetett” – tette hozzá Elise.

„Szinte mindenen osztozunk: ruhákon, sminken, de arra különösen odafigyelünk, hogy mindannyiunknak jól elkülöníthető stílusa legyen” – egészítette ki Kayley.

Mindezek ellenére a lányok között egy megbonthatatlan szövetség áll már a születésüktől kezdve, és nem csak testvérre, hanem igazi barátokra is leltek egymásban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet