Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Furcsa játékot játszik a sors. Németh Kristóf azt mondja, habár semmi jó nincs abban, hogy tönkrement a házassága, a helyzet sajátossága, hogy sokkal több időt tölt imádott fiával.

„Ha egyedül neveled a gyerekedet, nem kérdés, hogy ki kell fel hozzá éjszaka, ha rosszat álmodik, ki mossa ki a ruháját, ki megy érte az oviba…Ebben más egyedülálló szülőnek lenni” – mondta Németh Kristóf a Esti sztori című műsorban. „Most mindkettőnknek teljes értékű szülőnek kell lennünk, amit mások együtt oldanak meg, nekünk külön-külön kell. Semmi jó nincs abban, hogy tönkrement a házasságom. Ugyanakkor a helyzet sajátossága, hogy azóta sokkal több időt vagyok a fiammal.”
Máig sokan kérdezik a Barátok közt sztárjától, Németh Kristóftól, hogy mi volt a baj, miért ment tönkre a házassága? A színész azt mondja: a válasz pofonegyszerű.

Németh szerint az ő esetükben egyszerűen arról van szó, hogy egyszer két ember úgy döntött, összeköti az életét, de pár évvel később egyikük úgy érezte, hogy boldogtalan ebben a kapcsolatban és el tovább kell lépni.

„A valóság ilyen pofonegyszerű. A feleségem úgy érezte, hogy már nem szerelmes, és nem velem akarja leélni az életét. Azt mondta, hogy ő olyan, mint egy szabad, vad ló, aki mellettem úgy érzi magát, mint egy befogott, karámban tartott ló. Tulajdonképpen engem elhagytak, és ez fájó dolog. De úgy gondolom, hogy egy kapcsolat halálát meg kell gyászolni és el kell temetni” – mondta a STORY4-en futó Esti Sztori felvételén Németh Kristóf.

http://www.youtube.com/watch?v=T109gTYmUrU&feature=player_embedded

Esti sztori ma este 20:30-kor a STORY4 műsorán!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!