Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nagy valószínűséggel hallottál már a brazil Rodrigo Alvesről, aki majdnem egymillió eurót költött arra, hogy pontosan úgy nézzen ki, mint Ken, a Barbie baba párja.

Miután komoly pénzeket fizetett azért, hogy telepumpálják szilikonnal, és tökéletes hasizma legyen, rájött, hogy valójában nő akar lenni.

A Big Brother sztárja most elindult a nemi átalakulás hosszú útján. Hajhosszabbítást csináltatott, fenék- és mellplasztikai műtéteknek vetette alá magát, és azt hangoztatja, hogy transzszexuális. Arra kérte rajongóit, szólítsák ezután Roddy-nak, mivel éppen a szexuális átalakulás időszakában van, de az év végére 100%-ban nővé válik.

“Évekig megpróbáltam férfiként élni. Hatalmas kockák voltak a hasamon, hatalmas, hamis izmaim voltak, de végig csak hazudtam önmagamnak.” – mondta Alves.

“A zárt ajtók mögött már több mint 3 hónapja nőként élek. Szeretek mindent, ami ezzel az új szexuális identitással jár. Szeretek szépségszalonba járni, megcsináltatni a körmömet, a frizurámat. Persze, mivel annyit becsméreltek, és mindig is furcsának bélyegeztek, tartok tőle, hogy reagál a nyilvánosság.” – tette hozzá.

Hihető vagy sem, ez az, amit egyértelműen tudunk: Ken Barbie szeretne lenni.

Hamarosan sor kerül arra a beavatkozásra is, amelynek során végleg lemond a hím nemi szervéről.

“Szeretném, ha egy bizonyos ponton az emberek rám néznének, és azt mondanák: Nézd, milyen szép nő!” – mondta Alves.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!